info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, “Champions League” voetbal op de donderdag avond!

VOORBESCHOUWING, “Champions League” voetbal op de donderdag avond!

Nog geen account bij BetCity?! Maak je account aan via DEZE LINK en claim je €20 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vanavond zijn de laatste kwartfinales in de Champions League voor vrouwen. Om 18:45 speelt Wolfsburg tegen Arsenal. De eerste wedstrijd eindigde in een 1-1 gelijkspel in Londen.

Wolfsburg

Wolfsburg is de huidige koploper van de Bundesliga. De ploeg staat 1 punt voor op achtervolger Bayern München. Thuis won de ploeg bijna al haar wedstijden dit seizoen. Er wist dit seizoen maar 1 ploeg te winnen bij Wolfsburg. Alleen Juventus won in de poulefase met 0-2 in Duitsland. De overige 12 wedstrijden werden allemaal gewonnen.

Wolfsburg is thuis dus een sterke ploeg waar maar weinig ploegen weten te winnen. In de competitie kreeg de ploeg thuis ook maar 5 goals tegen en wist er zelf 33 te maken.

Arsenal

Arsenal staat momenteel 2de in de Women’s super league op 1 punt achter koploper Chelsea. Ook Arsenal is lastig te verslaan dit jaar. De ploeg verloor in de competitie pas 1x dit jaar. In de poulefase van de Champions League had Arsenal het wel lastig, de ploeg verloor maar liefst 3x en kreeg er in 6 wedstrijden 13 tegen.

In uitwedstrijden presteert de ploeg uit Londen moeizaam dit jaar. In de competitie won de ploeg maar 4 van haar 8 uitwedstrijden, 3x werd gelijk gespeeld en verloren van nummer laatst Birmingham met 2-0. In de Champions League won de ploeg uit maar 1x. Alleen van Koge werd gewonnen. Bij Barcelona en Hoffenheim werd met 4-1 verloren.

Head-2-Head

Beide ploegen stonden 5x eerder tegenover elkaar. 2x een oefenwedstrijd 2x eerder in de halve finale van de Champions League van 2013 en natuurlijk afgelopen week in Londen. Van deze 5 wedstrijden won Wolfsburg 4x en werd het dus afgelopen week gelijk.

Voorspelling

  • Wolfsburg wint (1.95)
  • Wolfsburg meer dan 1,5 teamgoal (1.77)
  • Doelpunt in beide helften (1.50)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: