info@bet-experts.nl

mancity
mancity

VOORBESCHOUWING Champions League verdubbelaar, pak meer dan 2 keer je inzet!

VOORBESCHOUWING Champions League verdubbelaar, pak meer dan 2 keer je inzet!

Vanavond gaat de bal eindelijk weer rollen na 2 maanden afwezigheid van het miljoenenbal, er wordt afgetrapt in Portugal en Frankrijk. Voor vandaag hebben wij een combinatie van rond de 2 odd samengesteld voor jullie op beide wedstrijden. Lees hieronder onze beredenatie en beslis zelf of je meespeelt!

Sporting Lisbon – Manchester City

Om 21:00 wordt er afgetrapt in het Jose Alvalade in Lissabon. De scheidsrechter is Srdan Jovanovic uit Servië. Deze twee teams hebben elkaar al 2 keer eerder ontmoet, dit was echter in de Europa League in 2012. 1 keer wist Sporting te winnen, de andere keer won Manchester City. Beide teams bevinden zich in een uitstekende vorm, Sporting doet het dit jaar erg goed in hun eigen competitie in Portugal. Zij wisten afgelopen weekend nog 2-2 gelijk te spelen tegen Porto. Sporting won 7 van hun laatste 10 wedstrijden, speelde er 1 gelijk en verloor er 2. Sporting won 9 van hun laatste 10 thuiswedstrijden en verloor alleen met 2-1 van Braga. Ook scoren zijn ze erg goed in in hun thuiswedstrijden. Sporting scoort gemiddeld 2.4 keer, in 90% van alle thuiswedstrijden dit seizoen weten ze er zelfs minimaal 2 te scoren. Minimaal 1 doelpunt lukte Sporting dit seizoen in ALLE gevallen! Een doelpunt tegen krijgen in thuiswedstrijden doen ze ook regelmatig, in 70% van al hun thuiswedstrijden kregen ze ook minimaal 1 doelpunt tegen. Natuurlijk weten we allemaal dat Manchester City ook wel de “blue’s” ook niet vies zijn van wat doelpunten, maar eerst een kijkje nemen naar de vorm van de blue’s. Manchester City won 8 van hun laatste 10 uitwedstrijden, verloor er 1 (tegen Leipzig toen ze al door waren in de groepsfase) en speelde er 1 gelijk. Manchester City scoort gemiddeld maar liefst 2.9 doelpunten in hun uitwedstrijden. Ze krijgen er gemiddeld ook maar 0.7 tegen. In de helft van hun uitwedstrijden (50%) kregen ze een doelpunt om de oren. Uiteindelijk is mijn keuze gevallen op de bet, doelpunt in beide helften. Sporting Lisbon zag namelijk in 100% van hun thuiswedstrijden een doelpunt in de eerste helft vallen, Manchester City zag dit in 90% van hun uitwedstrijden. Een tweede helft doelpunt zagen beide teams in 90% van hun uit- en thuis wedstrijden. Een odd van 1.5 is dus erg mooi!

CLAIM HIER JE GRATIS €10 FREE BET

Paris Saint-Germain – Real Madrid

Net zoals in Portugal wordt er ook om 21:00 afgetrapt in het Parc des Princes in de hoofdstad van Frankrijk. Scheidsrechter van de avond is Daniele Orsato uit Italië. Dit is zeker niet de eerste keer dat deze grootmachten tegenover elkaar staan. De teams hebben elkaar al 9 keer eerder ontmoet, 2 keer wist PSG te winnen, 2 keer werd het gelijk en 5 keer wist Real Madrid de 3 punten mee naar huis te nemen. De laatste 5 ontmoetingen tussen deze twee eindigde allen in een doelpunten festijn waar in alle vijf de gevallen er minimaal 3 doelpunten vielen. Op Over 2.5 staat vanavond een odd van 1.6, wat aan de lage kant als je het mij vraagt. Beide teams bevinden zich in een prima vorm, echter heeft Real Madrid de laatste wedstrijden wel wat problemen gehad zonder de goat Benzema. No Benzema, No Party werd voor de madrilen helaas werkelijkheid. Benzema zal er vanavond echter wel bij zijn! Paris SG is eigenlijk ongenaakbaar de laatste maanden, de laatste keer dat zij een thuisduels verloren staat niet meer op mijn netvlies. PSG verloor hun laatste 20 thuiswedstrijden niet, de laatste keer dat ze verloren thuis was tegen Manchester City vorig seizoen. Ze hebben echter ook een keer gewonnen met 2-0 van Manchester City. PSG scoort gemiddeld 2.3 doelpunten in thuiswedstrijden, Real Madrid scoort gemiddeld 1.7 doelpunten. PSG krijgt in eigen huis nauwelijks doelpunten tegen, nu is Real Madrid natuurlijk wel een ander formaat dan de Ligue 1, maar ze krijgen gemiddeld 0.3 doelpunten tegen in eigen huis. Real Madrid krijgt er gemiddeld 0.9 tegen in uitwedstrijden. Een eerste helft doelpunt valt in 70% en een doelpunt in de tweede helft 80%. De twee topscorers in de Champions League dit seizoen zijn Lionel Messi met 5 treffers en Kylian Mbappé met 4 treffers. Vandaar de keuze van onze bet. Wij hebben gekozen voor Mbappe en Messi schieten meer dan 2 keer (over 2.5) op doel. Klik op de onderstaande bet om direct mee te spelen!

Speel jij mee? Heb je nog geen account bij BetCity? Registeer je dan via deze link.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: