info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Celtic – Rangers betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Celtic – Rangers betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Van een potentiële Old Firm-titelbeslisser die zo goed als genegeerd is, is in Schotland nauwelijks iets gehoord, maar de botsing van zondag tussen Celtic en Rangers is enorm belangrijk in de context van deze week.

Als de Celtics zondag winnen, hebben ze een voorsprong van negen punten op de Rangers en hebben ze al een doelsaldo voorsprong. In de komende drie wedstrijden zou dat de tiende titel van het basketbalteam in 11 seizoenen betekenen.

Alle aandacht ging deze week uit naar de halve finale van de Europa League, waar Giovanni van Bronckhorst’ elftal met een laat doelpunt van Leipzig met 1-0 verloor.

Met de tweede ronde volgende week zijn de Rangers nog steeds in staat om geschiedenis te schrijven.

Maar zoals we allemaal weten, ten eerste spreekt logica zelden in dit soort wedstrijden, en ten tweede zeiden ze het een paar weken geleden al in de halve finale van de Scottish Cup, toen Rangers, die door Braga in extra tijd werden geduwd, leken de Rangers toch fitter en creatiever dan Celtic en wisten ze te winnen na extra tijd.

Recente ontmoetingen

Rangers versloeg Celtic twee weken geleden in Hampden Park in de halve finale van de Scottish Cup.

De twee partijen zijn dit seizoen gelijk, met twee overwinningen en twee nederlagen.

Spelers om in de gaten te houden

De Japanse talisman van de Celtics, Kyogo Furuhashi, heeft laten zien dat hij opnieuw dicht bij zijn beste staat. Hij worstelde in de halve finale tegen Rangers, maar hij was zeker niet de enige.

Scott Arfield, die onlangs de winnaar scoorde tegen Celtic, zou kunnen starten bij Rangers die in de rotatie zal zijn. De Canadese international wil graag scoren in vijandelijk gebied.

Is er nog iets dat opvalt?

Rangers zullen zeker van spelers wisselen voor het cruciale duel in de tweede etappe van donderdag tegen Leipzig, maar er zijn genoeg spelers in hun team die de klus kunnen klaren.

De halve finale van de Scottish Cup verliep ongewoon rustig en het duurde even voordat de gespannen sfeer weg was. Maar Celtic zal waarschijnlijk de tactiek herhalen die ze gebruikten toen ze hun tegenstanders in Parkhead versloegen.

Deze Schotse Premier League-wedstrijd tussen Celtic en Rangers wordt gespeeld op 1 mei 2022 om 13.00 uur. Bekijk hieronder de beste Celtics vs Rangers-voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Celtic vs Rangers Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: