info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Burnley – Everton betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Burnley – Everton betting tips & voorspellingen!

Vanavond spelen Burnley en Everton een hele belangrijke wedstrijd in de strijd tegen degradatie. Nummer 19 Burnley speelt thuis tegen nummer 17 Everton. Het verschil tussen beide ploegen bedraagt 4 punten. Voor Burnley is het dan ook van levensbelang om de wedstrijd van vanavond te winnen.

The Clarets

De ploeg van Wout Weghorst kende een mooie opleving na zijn komst. Een aantal wedstrijden later is deze opleving helaas alweer ver weg. Uit de laatste 5 wedstrijden werd maar 1 schamel puntje gehaald. Na dat gelijke spel verloor de ploeg alweer vier wedstrijden op een rij. Manchester City (0-2), Brentford (2-0), Chelsea (0-4) en Leicester (0-2) waren te sterk voor Burnley. In deze 4 wedstrijden wist de ploeg ook niet 1x te scoren.

12 van de 21 behaalde punten van Burnley worden gehaald in eigen huis. De ploeg won pas 2x in eigen huis en speelde er 6 gelijk. De overige 6 wedstrijden werden verloren. 4 van die 6 verlies partijen vonden plaatst in de laatste 5 wedstrijden.

De ploeg scoorde maar 10x in 14 thuiswedstrijden. Veel goals krijgt de ploeg thuis ook niet tegen, dat waren er pas 18 in 14 wedstrijden. Het belooft geen spektakel te gaan worden vanavond.

The Toffees

De 2de ploeg van Liverpool draait een bizar slecht seizoen. Normaal was Everton altijd een ploeg die standaard meedraaide in het linker rijtje. Af en toe werd er Europees voetbal gehaald. Maar dit jaar moet de ploeg van huurling Donny van de Beek vrezen voor degradatie. Uit de laatste 10 wedstrijden haalde de ploeg maar 6 punten en wist het ook maar 7x te scoren.

Om maar even met de deur in huis te vallen. Everton is de slechtst presterende uitploeg van de Premier League. Met 6 punten uit 14 uitwedstrijden doet elke ploeg het beter. Uit de laatste 10 uitwedstrijden werd 1 punt gepakt, met een doelsaldo van 6 goals voor en 24 tegen. Everton zal niet met bijzonder veel vertrouwen richting Burnley afreizen.

Onderlinge ontmoetingen

De wedstrijden van Burnley en Everton kent vaak een verschillende winnaar. Van de laatste 10 wedstrijden in de premier league die beide ploegen tegen elkaar speelde won Burnley er 4, werden er 1x gelijk gespeeld en won Everton er 5. De wedstrijd die eerder dit seizoen werd gespeeld in Liverpool was een prooi voor de thuisploeg. Everton won de wedstrijd met 3-1 na een 0-1 achterstand.

Wat valt er nog meer op?

  • Een van de laatste 8 thuiswedstrijden van Burnley eindigde in een beide teams scoren
  • De laatste goal van Burnley was alweer meer dan 400 minuten geleden
  • Er is geen Premier League club waar Burnley thuis vaker van heeft gewonnen dan Everton
  • Er vallen gemiddeld 2 goals in thuiswedstrijden van Burnley
  • Pas 4 van de 14 thuiswedstrijden van Burnley eindigden in over 2,5 goal
  • Er vallen gemiddeld 2.9 goals in uitwedstrijden van Everton
  • 9 van de 14 uitwedstrijden van Everton waren over 2,5 goal

Betting tips & voorspellingen

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: