info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Bodo/Glimt – AS Roma betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Bodo/Glimt – AS Roma betting tips & voorspellingen!

Roma is uit op revanche als het afreist naar Bodo/Glimt voor het eerste duel van de kwartfinale van de Europa Conference League. Bodo schokte de Roma toen beide teams elkaar ontmoetten in de groepsfase.

Bodo/Glimt is een van de verrassingsploegen van de Europa Conference League. Ze hebben onder andere Celtic op een knappe en overtuigende wijze uit weten te schakelen, maar het hoogtepunt van hun campagne was de 6-1 overwinning op Roma in de groepsfase.

Dat resultaat onderstreept de strijdkracht van Bodo/Glimt, want ze zijn een van de teams die het meeste scoorde in de competitie. De mannen van Kjetil Knutsen zijn ook ongeslagen in de Europa Conference League en zijn ongeslagen in alle competities sinds augustus vorig jaar, wat al 36 wedstrijden zijn!

Bodo/Glimt bereikte de kwartfinales van de Conference League dankzij een 4-3 overwinning op AZ Alkmaar. Ze wonnen thuis met 2-1 in de heenwedstrijd en reisden af naar Nederland voor een 2-2 gelijkspel in de terugwedstrijd.

De enige nederlaag van Roma tot nu toe in de Conference League was de 6-1 nederlaag in Noorwegen tijdens de groepsfase. In de return werd er met 2-2 gelijkgespeeld, maar manager Jose Mourinho zal zich waarschijnlijk willen revancheren voor dat resultaat.

De Italianen zijn de laatste weken in goede vorm en zijn ongeslagen in hun laatste negen wedstrijden in alle competities. Onderdeel van die reeks is een 2-1 overwinning op Vitesse in de vorige ronde van de Conference League. In Rome werd het 1-1 na een 1-0 zege in Nederland.

Roma is ongeslagen in hun laatste vijf uitwedstrijden. Het warmde zich op voor de reis naar Bodo/Glimt met een 1-0 overwinning op Sampdoria in de Serie A afgelopen zondag.

Onderlinge ontmoetingen

Er zijn slechts twee eerdere wedstrijden geweest tussen Bodo/Glimt en Roma, die beide plaatsvonden in de groepsfase van de competitie van dit jaar. De Noren wonnen met 6-1 in de eerste ontmoeting, terwijl beide teams in de return met 2-2 gelijk speelden.

Spelers om in de gaten te houden

Amahl Pellegrino heeft de laatste weken indruk gemaakt bij Bodo/Glimt. Hij scoorde in zijn laatste vier wedstrijden, waaronder de twee ontmoetingen met AZ Alkmaar. De aanvaller wist ook te scoren tegen Roma tijdens de groepsfase en daarvoor krijg je 2.95 keer je inzet bij BetCity.

Tammy Abraham is de spil in de goede vorm van Roma en heeft zes keer het net gevonden in zijn laatste negen wedstrijden in alle competities. Een doelpuntje van de beste man bij Roma geeft 2.65 keer je inzet bij BetCity.

Wat valt er nog meer op?

Er vielen meer dan 3.5 doelpunten in elk van de twee wedstrijden tussen Bodo/Glimt en Roma en die reeks kan worden voortgezet voor 2.85 keer je inzet bij BetCity. Beide teams scoorde in beide vorige ontmoetingen, dit lijkt een zekerheidje vanavond voor 1.58 keer je inzet bij BetCity! Een doelpuntje in beide helften kan gezet worden voor 1.58 keer je inzet bij BetCity!

Deze UEFA Europa League Conference wedstrijd tussen Bodo/Glimt en Roma wordt gespeeld op 7 Apr, 2022 en begint om 21:00. Kijk hieronder voor de beste Bodo/Glimt vs Roma voorspellingen. U kunt ook onze speciale weddenschap voorbeschouwingen sectie bezoeken voor de meest up-to-date voorbeschouwingen.

Voorspellingen & betting tips

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: