info@bet-experts.nl

bilbao
bilbao

VOORBESCHOUWING, bilbao moet winnen om nog kans te kunnen maken op Europees voetbal!

VOORBESCHOUWING, bilbao moet winnen om nog kans te kunnen maken op Europees voetbal!

Nog geen account bij Jack’s Casino?! Maak nu snel je account aan via DEZE LINK en claim je €50 FREE BET!

Athletic Bilbao krijgt vanavond Getafe op bezoek. De nummer 8 van Spanje krijgt de nummer 15 op bezoek. Op voorhand moet Bilbao deze wedstrijd gewoon kunnen winnen. Getafe wist daarnaast ook nog geen wedstrijd te winnen buitenshuis.

Bilbao

Athletic Bilbao draait een redelijk goed jaar. Met nog 10 wedstrijden te gaan heeft de ploeg nog maar 6 punten minder dan dat het vorig jaar wist te halen. Het gat naar de Europese plekken lijkt nog wel groot, maar een overwinning vanavond houdt de hoop levend.

Bilbao is vooral thuis erg sterk dit jaar. Van de laatste 5 wedstrijden won de ploeg er 4. Alleen Real Madrid won met 1-2 in Baskenland.

Getafe

Getafe draait stroef. De ploeg die een aantal jaar geleden nog tegen Ajax speelde in Europa, staat momenteel op een 15de plek en staat maar 4 punten boven de degradatiestreep.

Buitenshuis is het helemaal kommer en kwel voor de ploeg. Met 0 overwinningen valt er voor de supporters van Getafe weinig te juichen wanneer de ploeg uit speelt. In de 14 uitwedstrijden haalde de ploeg 6 punten, de overige 8 wedstrijden werden dus verloren. Scoren doet de ploeg ook maar moeizaam. In 14 wedstrijden scoorde de ploeg maar 7 keer, geen ploeg maakte minder doelpunten in uitwedstrijden en alleen Rayo Vallecano haalde minder punten buitenshuis.

Head-2-Head

De laatste wedstrijd in Baskenland won Bilbao met 5-1 van Getafe. Wanneer we kijken naar de laatste 10 onderlinge wedstrijden in Bilbao won de thuisploeg er 5, werd het 3 keer gelijk en won Getafe 2 keer.

Extra weetjes

  • Bij thuiswedstrijden van Bilbao vallen gemiddeld 2.8 doelpunten.
  • Bij de laatste 5 thuiswedstrijden van Bilbao vielen meer dan 2.5 doelpunt
  • Bij uitwedstrijden van Getafe vallen gemiddeld 1.9 doelpunt

Voorspelling

  • Bilbao wint de wedstrijd (1.74)
  • Bilbao scoort meer dan 1.5 teamgoals (2.25)
  • Totaal aantal doelpunten meer dan 1.5 (1.54)
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: