info@bet-experts.nl

psv - copenhagen
psv - copenhagen

VOORBESCHOUWING, bereikt PSV de volgende ronde na het doelpuntenfestijn in Eindhoven?

VOORBESCHOUWING, bereikt PSV de volgende ronde na het doelpuntenfestijn in Eindhoven?

Kopenhagen – PSV Eindhoven

Na het spektakel in het Philips stadion vorige week, waarbij de goals als rijpe appelen uit de boom kwamen vallen. Zal vanavond weer veel verwacht worden van beide ploegen. Beide ploegen maken een grote kans op de volgende ronde. Kopenhagen en PSV zijn ploegen die graag naar voren willen en het liefst zelf de bal willen hebben. Het beloofd een mooie avond te worden.

Kopenhagen 

Kopenhagen heeft afgelopen weekend de topper in de competitie gewonnen uit bij Midtjylland met 0-1. Een belangrijke overwinning in de race om het kampioenschap.

In de competitie zie je wel dat Kopenhagen beter uit presteert dan thuis. Thuis wist Kopenhagen maar 50% van haar wedstrijden te winnen. Terwijl uit 72% van de wedstrijden gewonnen worden.

Van de 10 thuiswedstrijden die Kopenhagen speelde dit seizoen werden er 5 dus gewonnen, 4 gelijkgespeeld en 1 verloren. In deze 10 wedstrijden werd 18 keer gescoord en kregen zijn er 7 tegen.

PSV

De ploeg uit Eindhoven is de laatste weken op dreef. De vertrekkende coach Roger Schmidt lijkt inmiddels zijn ploeg aan de gang te hebben gekregen.

Na de thuisnederlaag tegen AZ werden in de competitie alle wedstrijden gewonnen, werd Maccabi Tel Aviv verslagen in de Conference League en werd de bekerfinale gehaald.

In deze tijd werd ook nog de achterstand op AJAX van 5 punten verkleint naar 2 punten.

PSV presteert dit jaar erg goed in uitwedstrijden. In de competitie werden de laatste 5 uitwedstrijden gewonnen.

Van de 13 gespeelde uitwedstrijden werden er 10 gewonnen, 1 gelijk gespeeld en 2 verloren. In de Conference League werd uit 1-1 gespeeld tegen Maccabi. In de Europa League werd met 3-0 verloren bij Sociedad, 0-0 gespeeld bij Monaco en met 1-4 gewonnen bij Sturm Graz.

Head-2-Head

Naast de 4-4 van vorige week speelde de ploegen al 2 keer eerder tegen elkaar. In 2009 zaten beide ploegen bij elkaar in de Europa League poule. PSV won thuis met 1-0 en in Kopenhagen werd het 1-1.

Kopenhagen zal vanavond geen beroep kunnen doen op Haraldsson, Lund Jensen, Oikonomou, SIngh, Zeca en waarschijnlijk ook niet op Khocholava.

PSV zal vanavond geen beroep kunnen doen op Mwene, Ramalho en Thomas.

Voorspelling

  • Beide teams scoren een doelpunt
  • Er vallen meer dan 2.5 doelpunten
  • Gakpo schiet op doel
  • Pep Biel scoort een doelpunt
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: