info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Benfica – Liverpool betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Benfica – Liverpool betting tips & voorspellingen!

Liverpool hervat dinsdagavond zijn Champions League avontuur op bezoek bij Benfica in de kwartfinale.

De ploeg van Jurgen Klopp met zes overwinningen uit zes wedstrijden is één van de drie ploegen – naast Ajax en Bayern München – die een perfect pouleresultaat hebben behaald.

The Reds hebben de vorige ronde de Italiaanse kampioen Inter Milan gepasseerd en zetten hun jacht voort op de cup met de grote oren.

Na het behalen van een zwaarbevochten 2-0 overwinning op Watford in het weekend, richt Liverpool nu hun aandacht de Champions League met een midweekse trip naar Lissabon.

Tweevoudig Europees Kampioen Benfica voerde een klassieke ‘smash and grab’ uit om Ajax uit te schakelen en voor het eerst sinds 2015/16 de kwartfinales te bereiken.

De voorbereiding van Nélson Veríssimo en zijn spelers op deze eerste leg was echter verre van ideaal. Vrijdag werd een 3-2 nederlaag geleden bij Braga, een tegenslag die hen verder verwijderde van de top-twee in de Primeira Liga.

Liverpool, dat in elk van hun laatste zeven uitwedstrijden zegevierde, is in het Estádio da Luz de favoriet met een notering van 1.43 bij BetCity.

https://twitter.com/SLBenfica/status/1511252304372117506

Voorspellingen

De odd op Liverpool zelf kan gebruikt worden in een combinatie, maar te weinig om als een single te spelen. Een betbuilder met Liverpool winnen en minder dan 4.5 doelpunten maken al een mooie odd van 1.72 bij BetCity. Als je van wat meer risico houd kan je Liverpool winnen en meer dan 2.5 doelpunten voor 1.94 keer je inzet bij BetCity!

Het laatste succes tegen Watford betekent dat Liverpool in 18 van zijn 22 Premier League-overwinningen vier doelpunten of minder heeft gezien.

Bovendien bleven de laatste vier overwinningen van The Reds in de Champions League onder de 4.5 doelpunten grens, wat het nog aantrekkelijker maakt om voor dezelfde combinatie te spelen in de Portugese hoofdstad.

Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat op één na alle acht wedstrijden van Benfica op weg naar de kwartfinale vijf of meer doelpunten hebben opgeleverd, met als enige uitzondering een uitwedstrijd bij Bayern München.

Met dat in gedachten, en de waarschijnlijkheid dat Liverpool een oogje heeft op hun mogelijke titel-decider met Manchester City op de Etihad op zondag, is het steunen van een uit-overwinning en minder dan vijf doelpunten een aanrader op 1.72 bij BetCity.

Een weddenschap die naar mijn mening ook altijd meegenomen moet worden is een doelpuntje van de man uit Egypte namelijk Mohammed Salah. Minimaal één treffertje van deze geit geeft al 1.87 keer je inzet bij BetCity!

Salah is niet alleen de topscorer van de Premier League dit seizoen, hij heeft ook in elke van Liverpool’s vier uitwedstrijden in de Champions League gescoord dit seizoen, en hij lijkt goed geprijsd om die reeks te verlengen tegen een Benfica ploeg die niet bepaald bekend staat om zijn waterdichtheid.

De UEFA Champions League wedstrijd tussen Benfica en Liverpool wordt gespeeld op 5 april 2022 en begint om 21:00 uur.

Kijk hieronder voor de beste voorspellingen bij Benfica vs Liverpool. U kunt ook onze speciale weddenschap voorbeschouwingen sectie bezoeken voor de meest up-to-date voorbeschouwingen voor dinsdag 5 april.

Betting tips

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: