info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, België – Polen betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, België – Polen betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Naast Wales-Nederland spelen ook Belgie en Polen tegen elkaar vanavond in groep 4 van de Nations League – League A. Belgie verloor de eerste wedstrijd kansloos van Nederland en Polen won de eerste wedstrijd in eigen huis van Wales.

Belgie

Belgie zal vanavond revanche willen nemen voor eigen publiek na de zeperd tegen Nederland. De 1-4 nederlaag zal toch wel even pijn hebben gedaan bij onze Zuiderburen. Polen zal het geweld van de Belgen moeten afslaan.

Belgie zal zich goed willen voorbereiden op het WK van deze winter. De “Gouden Generatie” uit Belgie zal voor de laatste keer kans maken op een gouden medaille.

Polen

Polen heeft zich geplaatst voor het WK, het enige waar de Polen de komende maanden mee bezig zullen zijn. Het is alweer een tijdje geleden dat Polen zich wist te plaatsen voor een WK. Met Lewandowski in de spits zijn de Polen een listig ploegje.

Afgelopen zomer eindigde het EK op een vrij sombere manier voor Polen. In een poule met Zweden, Spanje en Slowakije haalde de ploeg alleen een punt tegen Spanje. De andere wedstrijden werden verloren waardoor Polen laatste werd in de poule en weer richting huis konden.

Onderlinge ontmoetingen

Polen en Belgie hebben 9 keer eerder tegen elkaar gespeeld. Polen won 5 keer, Belgie won 2 keer en 2 keer werd het gelijk.

De laatste wedstrijd in 2007 won Polen met 2-0. De laatste overwinning van Belgie op Polen is van 2003, toen Belgie met 3-1 een vriendschappelijke wedstrijd won.

Belgie vs Polen betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: