info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Belgie – Nederland betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Belgie – Nederland betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Vanavond begint Nederland aan haar derde Nations League campagne. Nederland strijdt met Belgie, Polen en Wales om een plek bij de beste 4 landen van de Nations League. Vanavond is Belgie, de op papier zwaarste ploeg de tegenstander.

Belgie

Voor Belgie zal dit jaar alles in het teken staan van het WK van deze winter. Bij “De gouden generatie” zoals ze in Belgie worden genoemd, beginnen de jaren nu toch wel te tellen. Vertonghen (35), Mertens (35), Witsel (33), Alderweireld (33), Hazard (31) De Bruyne (30) en Lukaku (29) lijken het WK van 2026 niet meer te gaan halen. Het wordt dan ook tijd voor “De gouden generatie” om daadwerkelijk goud te halen, want dat is ze tot dusver nog niet gelukt.

De vorige Nations League eindigden onze Zuiderburen op een 4de plek. In de halve finale werd verloren van Frankrijk en om de 3/4de plaats was Italie te sterk voor de Belgen.

Nederland

Na het teleurstellende EK is onder leiding van Louis van Gaal de weg omhoog ingezet. Onder zijn leiding verloor Nederland niet meer na het EK. Nederland werd in de WK kwalificatie groep 1ste en hield Haaland en co en Turkije achter zich.

De laatste twee wedstrijden die Nederland speelde waren in Maart. Toen er werd geoefend tegen Denemarken 4-2 winst en Duitsland 1-1 gelijkspel.

Onderlinge resultaten

Belgie is niet echt een favoriete tegenstander van Nederland. Van de laatste 8 onderlinge wedstrijden won Nederland er 0, 6 keer eindigde het in een gelijkspel en 2 keer wisten de Belgen te winnen. Een kanttekening is wel dat van de 8 wedstrijden er 7 vriendschappelijk waren en in 1998 werd het op het WK 0-0. Destijds werd Nederland 1ste in de poule en Belgie 3de.

Vermoedelijke opstellingen

Opstelling Belgie: Mignolet; Alderweireld, Boyata, Vertonghen; Castagne, Witsel, Tielemans, Carrasco; De Bruyne, E. Hazard; Lukaku

Opstelling Nederland: Flekken; De Ligt, Van Dijk, Blind; Dumfries, Koopmeiners, De Jong, Malacia; Berghuis; Bergwijn, Depay

Belgie vs Nederland betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: