info@bet-experts.nl

hobro
hobro

VOORBESCHOUWING, belangrijk potje voor de ploeg van Van der Vaart!

VOORBESCHOUWING, belangrijk potje voor de ploeg van Van der Vaart!

Nog geen account bij BetCity?! Maak je account aan via DEZE LINK en claim je €20 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

De ploeg van oud-international Raphael van der Vaart staat er niet zo denderend voor dit seizoen. De ploeg speelt momenteel in de degradatiepoule in de 2de divisie. Momenteel staan ze maar 2 punten boven de degradatie streep. Vanavond speelt Esbjerg thuis tegen Hobro, dat team heeft 2 punten meer dan Esbjerg.

Esbjerg

Esbjerg speelt nu 2 seizoenen op het tweede niveau. Afgelopen seizoen werd de ploeg nog derde. Maar dit seizoen is het kommer en kwel voor de ploeg.

Vanavond zal er gewonnen moeten worden om weer een beetje lucht te krijgen in de strijd tegen degradatie. Esbjerg haalde maar liefst 1 punt uit de laatste 5 wedstrijden. In die 5 wedstrijden wist de ploeg ook maar 2x te scoren.

Dit seizoen haalt Esbjerg de punten voornamelijk thuis. Van de behaalde 20 punten werden er 15 gehaald in thuiswedstrijden. Daarnaast scoorde de ploeg thuis ook 17 van haar 24 goals in eigen huis. Uit de laatste 5 thuiswedstrijden haalde de ploeg 7 punten.

Hobro

Hobro verkeert in een goede vorm. De ploeg wist de weg om hoog te vinden de laatste wedstrijden. Met 10 punten uit de laatste 5 wedstrijden klom de ploeg van de laatste plek uit de gevarenzone.

Hobro haalt ook haar punten voornamelijk thuis. Van de 5 wedstrijden die er werden gewonnen dit seizoen werden er 4 thuis gewonnen. Wat wel opvalt is dat de ploeg uit vaak gelijkspeelt. Er werd uit 1x gewonnen, 6x gelijkgespeeld en 4x verloren. Uit de laatste 5 uitwedstrijden haalde de ploeg 5 punten.

Head-2-Head

In onderlinge wedstrijden maakt Esbjerg de dienst uit. De laatste 5 wedstrijden werden allen gewonnen door Esbjerg. Hier zaten wel 2 oefenwedstrijden bij. In de laatste 10 competitie wedstrijden werd het 9x beide teams scoren. Van deze 10 wedstrijden won Esbjerg er 5, 2x werd het gelijk en 3x won Hobro.

Voorspelling

  • Beide teams scoren (1.66)
  • Esbjerg -ongeldig bij gelijkspel- (1.61)
  • Esbjerg over 1,5 teamgoal (2.10)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: