info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Bayern München – Borussia Dortmund betting tips & voorspellingen

VOORBESCHOUWING, Bayern München – Borussia Dortmund betting tips & voorspellingen

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Ook in Duitsland staat er vandaag een topper op het programma. Bayern speelt vanavond om half 7 thuis tegen Dortmund. Het pikante aan deze wedstrijd is dat bij een overwinning van de thuisploeg, zij kampioen van Duitsland zijn.

Bayern München

Bayern kan wel een opsteker gebruiken. Met name Nagelsmann kan wel een opsteker gebruiken. Het rommelt nogal in München. Na de pijnlijke uitschakeling in de Champions League tegen Villarreal en de nog pijnlijkere uitschakeling in de DFB Pokal door in eigen huis met 0-5 te verliezen van Mönchengladbach, is het kampioenschap het enige waar de topploeg uit Duitsland nog om strijdt.

Borussia Dortmund

Voor Dortmund lijkt het weer een seizoen zoals zovelen te worden. De ploeg is inmiddels uitgeschakeld in Europa en de beker en het kampioenschap is inmiddels praktisch onmogelijk. De wedstrijd van vanavond zal door Dortmund alleen nog worden gezien als een potje om de eer. Dat je concurrent in ieder geval niet kampioen wordt tegen jou.

Voor Dortmund komt er een spannende zomer aan. De kans dat Haaland weg gaat lijkt heel erg groot en het is ook maar de vraag of Dortmund Bellingham weet te behouden deze zomer. Zonder die twee zal Dortmund toch veel kwaliteit gaan verliezen.

Onderlinge ontmoetingen

Ondanks dat het lijkt dat deze ploegen dicht tegen elkaar liggen is het toch even schrikken als je kijkt naar de laatste ontmoetingen tussen beide teams. De laatste overwinning van Dortmund op Bayern is alweer van Augustus 2019.

De laatste overwinning van Dortmund in de competitie in München was in 2014. Toen won Dortmund met 0-3 door goals van Mkhitaryan, Reus en Hoffman.

Wat valt er nog meer op?

De laatste 4 thuiswedstrijden van Bayern tegen Dortmund scoorde Bayern meer dan 3x (4-2, 4-0, 5-0 en 6-0).

73% van de wedstrijden van Dortmund in de Bundesliga eindigen in beide teams scoren.

Dortmund mist 10 spelers waaronder: Dahoud, Hazard, Hummels, Malen, Meunier, Reyna en Schmelzer.

Bayern mist Coman, Hernandez en Tolisso.

Voorspelling

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: