info@bet-experts.nl

bundesliga
bundesliga

VOORBESCHOUWING, Bayer Leverkusen zet topvorm voort in Mainz

VOORBESCHOUWING, Bayer Leverkusen zet topvorm voort in Mainz

De afgelopen weken was Bayer Leverkusen in topvorm. Het team van Gerardo Seoane was dit seizoen zelfs een van de meest opwindende teams in de Duitse Bundesliga en speelde het soort voetbal dat fans van hun stoel haalt.

Vrijdagavond brengt Leverkusen een bezoek aan Mainz, dat nog steeds zijn ogen gericht heeft op de strijd om een ​​plek in de top zes in de Duitse topklasse.

De recente vorm van het team van Bo Svensson is echter wisselvallig in de Bundesliga. Een 1-1 gelijkspel bij Freiburg vorige week betekent dat de thuisploeg vier punten heeft verzameld uit hun vorige twee competitie wedstrijden.

Zoals de zaken er nu voorstaan, staan ​​de 05ers op de negende plaats op de ranglijst. Ze zijn echter slechts drie punten verwijderd van de vierde plaats RB Leipzig, in wat misschien wel de meest opwindende race voor Europese plekken is die de Bundesliga in een lange tijd heeft gezien.

De sterke recente thuisvorm van Mainz zou de sleutel kunnen zijn tot het spelen van Europees voetbal volgend seizoen, aangezien ze ongeslagen zijn in zeven wedstrijden in de MEWA Arena, nadat ze hun laatste vier competitiewedstrijden in eigen huis hebben gewonnen.

Bayer Leverkusen lijkt zich in een comfortabele positie te bevinden als het gaat om de kwalificatie voor de Champions League voor volgend seizoen na een geweldige campagne.

De bezoekers staan ​​momenteel derde in de rangschikking en zeven punten voorsprong op de vierde plaats RB Leipzig. Bayer begint deze wedstrijd na een ongeslagen reeks van vijf wedstrijden in de Bundesliga, nadat zij vier opeenvolgende competitieoverwinningen heeft behaald.

De belangrijkste factor in de verheven positie van Leverkusen op de ranglijst is hun aanvallende vermogen, aangezien alleen koploper Bayern München dit seizoen meer Bundesliga-doelpunten heeft gescoord dan Bayer Leverkusen.

Voorspelling

  • Over 2.5 doelpunten
  • Beide teams score
  • Bayer Leverkusen verliest niet
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: