info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Barcelona – Eintracht Frankfurt betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Barcelona – Eintracht Frankfurt betting tips & voorspellingen!

Na het gelijkspel in Duitsland zal Barcelona moeite hebben om de klus te klaren in de tweede ronde van de kwartfinale van de Europa League tegen Eintracht Frankfurt. Barca lijkt nog steeds bijna niet te stoppen en zou Eintracht moeten weten uit te schakelen ondanks de sterke wedstrijd in Frankfurt.

Barcelona heeft optimaal gebruik gemaakt van hun tijd in de Europa League en is ongeslagen in de competitie. Ze zijn nog maar één wedstrijd verwijderd van de laatste vier en zullen het gevoel hebben dat deze prijs makkelijk te pakken valt.

De Catalanen maken de grootste kans na het 1-1 gelijkspel in Duitsland. Ferran Torres maakte de gelijkmaker. Ze zijn ongeslagen in hun laatste 15 wedstrijden in alle competities, met 11 overwinningen in de series, waaronder een 3-2 overwinning op Levante in La Liga op zondag.

Barcelona is ook thuis stabiel, ongeslagen in de laatste zes wedstrijden in Camp Nou. Ze hebben vier van de series gewonnen en hebben ook de nul gehouden in hun laatste vier thuiswedstrijden.

Terwijl Barcelona aan de beterende hand lijkt te zijn, heeft Eintracht uit Frankfurt het moeilijk. Ze zijn zonder overwinning in hun laatste zes wedstrijden en werden thuis met 2-1 verslagen door Freiburg in de Bundesliga-clash van zondag.

Eintracht Frankfurt heeft het ook moeilijk in de Europa League en won slechts één van hun laatste vijf wedstrijden. Verdediging is van groot belang voor Oliver Glassner’s kant, die er in hun laatste zeven wedstrijden niet in slaagden de nul te houden.

De Duitsers waren verrassend goed weg van huis en verloor slechts één van zijn laatste negen uitwedstrijden. De Duitser wil deze goede vorm behouden, maar het is misschien een brug te ver om een ​​team als Barcelona te verslaan.

Onderlinge ontmoetingen

Het 1-1-gelijkspel van vorige week was de eerste ontmoeting tussen Barcelona en Frankfurt Eintracht.

Spelers om in de gaten te houden

Pierre-Emerick-Aubameyang was de speler van Barcelona om naar te kijken nadat hij afgelopen zondag een doelpunt maakte tegen Levante om een ​​einde te maken aan de doelpunten droogte. De spits maakte nu zeven doelpunten in zijn laatste 10 optredens in alle competities en kan donderdag gespeeld worden voor 1.82 keer je inzet bij BetCity.

Gerard Pique miste de overwinning tegen Levante en zou donderdag terugkeren als de centrale verdediger in de plaats van Ronald Araujo.

Is er nog iets dat opvalt?

Verwacht wordt dat Barcelona donderdag zal winnen en gezien hun defensieve staat van dienst thuis, zou een overwinning zonder een tegendoelpunt overwogen kunnen worden voor 2.40 keer je inzet bij BetCity. Een thuisoverwinning voor 1.36 keer je inzet kan gespeeld worden in een combinatie.

De Catalanen konden donderdag een snelle start maken en de leiding nemen met het bakkie thee voor 1.75 keer je inzet bij BetCity. Een meer risicovollere optie is Barcelona scoort in beide helften voor 1.92 keer je inzet bij BetCity.

Het Europa League-duel tussen Barcelona en Eintracht Frankfurt wordt gespeeld op 14 april 2022 om 21.00 uur. Bekijk hieronder de beste Barcelona vs Eintracht Frankfurt voorspellingen van onze tipster. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Barcelona – Eintracht Frankfurt Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: