info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Barcelona – Cadiz betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Barcelona – Cadiz betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Na de nederlaag in de Europa League richtte Barcelona hun aandacht op binnenlandse aangelegenheden en consolideerde de tweede plaats in La Liga. Maandag staan ​​ze tegenover het degradatie kandidaat Cadiz.

Barcelona zal deze ronde van La Liga ingaan met enige teleurstelling na hun nederlaag in de Europa League. Ze konden niet voortbouwen op hun 1-1-gelijkspel tegen Frankfurt in de openingsronde en werden donderdag verrassend thuis met 3-2 verslagen.

De Catalanen zullen hun aandacht nu richten op het behouden van een goede vorm in La Liga, waar ze dit jaar ongeslagen blijven. Xavi’s ploeg won negen van hun laatste 10 competitiewedstrijden en versloeg Levante met 3-2 in hun laatste wedstrijd.

Behalve een nederlaag op donderdag, was Barcelona de afgelopen weken over het algemeen solide in eigen huis en won het al hun laatste vijf La Liga-wedstrijden. Een 4-2 overwinning op Atletico Madrid was een van hun beste prestaties in de serie, want ze versloegen Sevilla ook met 1-0 in hun vorige wedstrijd in Camp Nou.

Cadiz vocht een heel andere strijd om degradatie te voorkomen. Ze staan ​​momenteel bij de onderste drie, één punt verwijderd van de safety met nog zeven wedstrijden te gaan.

Cadiz won slechts twee keer in hun laatste negen La Liga-wedstrijden. Ze verloren thuis met 2-1 van Real Betis in hun laatste wedstrijd, ondanks dat Ivan Alejo de leiding nam.

Cadiz had het de laatste tijd moeilijk op de weg en won slechts één van hun laatste negen uitwedstrijden. De ploeg van Sergio Gonzalez had de laatste tijd ook moeite om te scoren en scoorde slechts één keer in hun laatste drie La Liga-uitwedstrijden.

Spelers om in de gaten te houden

Zoals altijd is Pierre-Emerick-Aubameyang een speler om naar uit te kijken voor Barcelona. Hij maakte acht doelpunten in negen La Liga-wedstrijden sinds hij in januari naar Camp Nou verhuisde. Een doelpuntje van de man uit Gabon geeft 1.76 keer je inzet bij BetCity.

Barcelona hield de nul in hun laatste drie La Liga-thuiswedstrijden en mikt op een herhaling gezien de doelpuntenproblemen van Cadiz buitenshuis. Eric Garcia en Ronald Araujo zouden als centrale verdediger moeten blijven functioneren en zouden de Catalanen naar een overwinning zonder tegendoelpunten kunnen leiden voor 1.96 keer je inzet bij BetCity.

Is er nog iets dat opvalt?

Vier van hun laatste vijf thuiswedstrijden in La Liga heeft Barcelona in beide helften gescoord voor een doelpunt in beide helften van de Catalanen krijg je 1.81 keer je inzet bij BetCity, een veiligere optie zou een doelpunt in beide helften zijn voor beide teams voor 1.47 keer je inzet bij BetCity.

Deze La Liga-wedstrijd tussen Barcelona en Cadiz wordt gespeeld op 18 april 2022 om 21:00 uur. Bekijk hieronder de beste Barcelona vs Cadiz voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

Barcelona vs Cadiz Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: