info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Australie – Peru betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Australie – Peru betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Wie pakken de laatste WK tickets? Dat is een vraag die vanavond half beantwoord zal gaan worden. Australie en Peru gaan uitvechten wie er deze winter mag gaan spelen in Qatar. Morgen maken Costa Rica en Nieuw Zeeland uit wie het andere overgebleven WK ticket pakt.

Australie

Een week geleden schakelde Australie de Verenigde Arabische Emiraten uit om de kans op een WK ticket. Na een 0-0 ruststand kwam Australie in de tweede helft op een 0-1 voorsprong door Irvine. 4 minuten na de die goal maakte de Emiraten alweer gelijk. Hrustic zorgde er in de 84ste minuut voor dat de kans op een WK ticket levend blijft voor de Australiers.

Australie heeft ervoor gekozen om in het continetn van Azie te gaan voetballen. Doordat het continent van Oceanie zo zwak is, konde de Australiers zich maar lastig testen. In Azie spelen meer teams die wat kunnen. In een Poule met Saoedie Arabie, Japan, Oman, China en Vietnam eindigde Australie op een derde plek, achter Saoedie Arabie en Japan.

Peru

Peru speelde afgelopen week een oefenwedstrijd tegen Nieuw Zeeland om een beetje aan de Oceanische intensiteit te kunnen wennen. Peru won de wedstrijd met 1-0.

Peru komt natuurlijk uit de meest zware voorcompetitie voor het WK. In Zuid-Amerika moet je in een poule met 9 andere toplanden proberen bij de eerste 4 te komen. Brazilië en Argentinië zijn eigenlijk altijd wel zekerheidjes, maar daaronder kan alles gebeuren. Zo wisten Colombia, Chili en Paraguay zich bijvoorbeeld niet te plaatsen voor het WK van deze winter. Toch geen kleine voetbal landen.

Onderlinge ontmoetingen

Peru en Australie kwamen elkaar 1 keer eerder tegen in de geschiedenis. Op het WK van 2018 zaten beide ploegen bij elkaar in de poule. Peru won destijds overtuigend met 2-0. Carillo en Guerrero zorgde voor de doelpunten. Het was wel een wedstrijd die al nergens meer om ging. Beide ploegen hadden geen kans meer op het halen van de volgende ronde.

Australie vs Peru betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: