info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Auger-Aliassime, Van de Zandschulp en Nadal in actie op Wimbledon!

VOORBESCHOUWING, Auger-Aliassime, Van de Zandschulp en Nadal in actie op Wimbledon!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Vandaag staan er weer een aantal mooie affiches op het programma op Wimbledon. Hieronder wat extra informatie over de spelers zodat jij optimaal voorbereid bent voor de wedstrijden van vandaag!

Auger-Aliassime vs Cressy

Felix Auger-Aliassime

Om 15:50 slaan Auger(ATP:9) en Cressy(ATP:45) af. Auger lijkt dit seizoen erg sterk op gras. Hij deed dit seizoen mee aan 2 toernooien. In Den Bosch werd hij in de halve finale uitgeschakeld door Van Rijthoven(ATP:104) nadat hij eerder Griekspoor(ATP:53) en Khachanov(ATP:22) uitschakelden. In Halle verloor hij van Hurkacz(ATP:10) in de kwartfinale. Hierna oefende hij nog tegen Djokovic(ATP:3) (2-0 verlies) en Nadal(ATP:4) (2-1 winst). Vorig Jaar haalde Augur de kwartfinales van Wimbledon en verloor daarin van de inmiddels met corona naar huis vertrokken Berrettini.

Cressy lijkt helemaal klaar voor Wimbledon, nadat hij vorig jaar de finale van de qualifiers voor Wimbledon verloor, mag hij dit jaar wel mee doen. Cressy bereide zich voor in Halle en Eastbourne. In Halle verloor Cressy van Hurkacz(ATP:10) met 2-1 in de eerste ronde en in Eastbourne draaide Cressy een erg goed toernooi. Hij verloor de finale nipt van Fritz(ATP:14) met 1-2. In dat toernooi versloeg hij wel service kanon Opelka(ATP:18) met 2-0, Evans(ATP:33) met 2-0, Norrie(ATP:12) met 2-0 en in de halve finale Draper(ATP:94).

Beide mannen speelden nooit eerder tegen elkaar.

Ik verwacht dat Auger de wedstrijd weet te winnen maar dat hij het niet cadeau zal gaan krijgen van Cressy.

Lopez vs van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp

Nadat Griekspoor en Van Rijthoven gister al de volgende ronde haalde mag van de Zandschulp(ATP:25) vandaag om 16:15 aan de bak. Lopez(ATP:240), de tegenstander van vandaag zal met weinig vertrouwen naar Engeland zijn gereisd. Hij speelde dit jaar 4 potjes op zijn al niet geliefde gras en verloor er 3 van de 4. In Stuttgart verloor hij met 2-0 van Bonzi(ATP:47), in Londen won hij met 2-0 van Klahn(ATP:492) en verloor hij met 2-1 van Ruusuvuori(ATP:49). Ook speelde Lopez in Mallorca, daar verloor hij met 2-0 van Griekspoor(ATP:53).

Van de Zandschulp kan dit seizoen iets betere resultaten laten zien dan de tegenstander. In Den Bosch verloor hij van Ruusuvuori(ATP:49) met 2-1. Ook van de Zandschulp speelde in Londen. Hij haalde daar de halve finale waarin hij met 0-2 verloor van Berritini(ATP:11). In dat toernooi won hij van Jubb(ATP:219) met 2-0, van Dimitrov(ATP:21) met 2-0 en van Davidovich Fokina(ATP:37) met 2-0. In Mallorca vloog hij er vervolgens al in de eerste ronde uit tegen Giron(ATP:65) na een 1-2 nederlaag.

Beide mannen speelden nooit eerder tegen elkaar. Wel haalde ze vorig jaar allebei de 2de ronde op Wimbledon.

Van de Zandschulp is aan zijn stand verplicht om vandaag te winnen. Toch zal hij een flinke kluif hebben aan de nummer 240 van de wereld.

Cerundolo vs Nadal

Rafael Nadal

Om 16:30 stapt er weer een legende het heilige gras van Wimbledon op. Nadal(ATP:4) begint vandaag aan zijn 15de Wimbledon avontuur, 2 keer won hij, 3 keer verloor hij de finale en 2 keer haalde hij de halve finale. Tegenstander Cerundolo(ATP:41) speelt pas zijn 4de ATP wedstrijd op gras vandaag en groot verschil met zijn tegenstander. Dit seizoen speelde Cerundolo 3 wedstrijden op gras, 1 keer won hij en 2 keer verloor hij. In Londen won hij met 2-0 van Martinez(ATP:50) en verloor hij van Peniston(ATP:135) met 2-1. Vervolgens deed Cerundolo ook mee in Eastbourne, daar verloor hij de eerste ronde met 1-2 van Paul(ATP:32).

Nadal heeft zich net zoals de laatste gras seizoenen voorbereid op Wimbledon met 2 oefenwedstrijden. Hij oefende tegen Wawrinka(ATP:267) en won met 2-0 en verloor daarnaast van Auger-Aliassime(ATP:9) met 1-2. De laatste 2 gespeelde seizoenen haalde Nadal de halve finale van het magische Wimbledon.

Beide mannen speelden nooit eerder tegen elkaar.

Nadal gaat deze wedstrijd eenvoudig winnen.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: