info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Atletico Madrid – Manchester City betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Atletico Madrid – Manchester City betting tips & voorspellingen!

Vanavond zijn de laatste twee kwartfinales in de Champions League. In Madrid zal Atletico het thuis op gaan nemen tegen Manchester City. Nadat City in de thuiswedstrijd met 1-0 wist te winnen, moet Atletico vanavond aan de bak.

Atletico Madrid

Nadat stadsgenoot Real Madrid gister met de hakken over de sloot door ging tegen Chelsea. Zal Atletico zich vanavond ook willen gaan plaatsen tegen een Engelse tegenstander. Als Atletico zich zal willen gaan plaatsen zal het toch anders moeten gaan spelen dan in de heen wedstrijd. Vorige week speelde Atletico namelijk in een 5-5-0 opstelling. Op die manier wordt scoren bijzonder lastig.

Atletico kende ook een bijzonder moeizame generale voor vanavond. Afgelopen weekend verloor de ploeg op bezoek bij degradatiekandidaat Mallorca met 1-0. Mallorca won de wedstrijd overigens terecht. Atletico had de bal wel, maar werd nauwelijks gevaarlijk.

Dit Champions League seizoen wist Atletico nog niet te winnen in eigen huis. Er werd verloren thuis van AC Milan (0-1), Liverpool (2-3) en gelijk gespeeld tegen United (1-1) en Porto (0-0).

Manchester City

City heeft een pittig schema deze weken. Na de Champions League wedstrijd tegen Atletico van vorige week, speelde de ploeg afgelopen weekend de topper in de Premier League tegen Liverpool. Vanavond wordt er weer gespeeld tegen Atletico en komende zaterdag staat Liverpool weer op het programma voor City maar dan voor de FA Cup.

City kende een redelijke generale voor vanavond. Thuis tegen titelconcurrent Liverpool werd er met 2-2 gelijk gespeeld. In een wedstrijd met veel passie en strijd was een 2-2 een redelijk terechte uitslag.

Dit Champions League seizoen heeft City het lastig in uitwedstrijden. In de poulefase werd er buitenshuis 2x verloren. PSG (2-0) en Leipzig (2-1) waren in eigen huis te sterk voor City. In de andere twee uitwedstrijden werd de thuisploeg vernederd door de ploeg van Guardiola. Club Brugge (1-5) en Sporting (0-5) kregen een flinke pak op de broek.

Wat valt er nog meer op?

  • Atletico heeft haar laaste 6 thuiswedstrijden niet gewonnen in de Champions League (3D, 3L).
  • City heeft de laatste 12 uitwedstrijden niet meer verloren (10W, 2 D)
  • De vier keer dat Simeone en Guardiola tegen elkaar stonden won Simeone 1x en Guardiola 3x. In alle wedstrijden won de winnende coach met 1 doelpunt verschil.

Afwezigen

Atletico Madrid mist vanavond Gimenez en Herrera, Manchester City mist vanavond de geschorste Gabriel Jesus.

Atletico Madrid vs Manchester City Betting Tips & Predictions

  • Manchester City wint de wedstrijd
  • Griezmann schiet minder dan 2.5 keer
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: