info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Atalanta – Salernitana betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Atalanta – Salernitana betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Atalanta ontvangt maandagavond Salernitana in de Serie A in een wedstrijd die gevolgen kan hebben voor beide kanten van de ranglijst. De club uit Bergamo moet blijven winnen om hun hoop op een plek voor de Europese plekken te behouden, maar kan het moeilijk hebben met een oplevende Salernitana die een grote doorbraak probeert te maken.

Atalanta

Atalanta strijdt nog steeds voor het klassement voor de Europese plekken, aangezien ze slechts één punt verwijderd zijn van de top zes met nog vier wedstrijden te gaan. Hun vorm van de laatste tijd heeft echter nauwelijks vertrouwen gewekt en ze hebben slechts één van hun laatste zeven wedstrijden gewonnen.

De club uit Bergamo speelde in hun laatste Serie A-wedstrijd met 4-4 gelijk tegen Torino. Luis Muriel scoorde tweemaal, terwijl Mario Pasalic en Marten de Roon ook op doel vonden.

Dit resultaat laat zien dat de verdediging van Atalanta kwetsbaar is. Het team kreeg in al hun afgelopen zeven wedstrijden een doelpunt tegen. Het toont ook de slechte staat van dienst van Gian Piero Gasperini’s elftal in het Gewiss Stadium, waar ze in hun laatste vijf thuiswedstrijden zonder overwinning uit de strijd gekomen zijn.

Salernitana

Het was een opmerkelijke ommekeer voor Salernitana, die eerder in het seizoen op degradatie leek voorbestemd. Met overwinningen in hun laatste drie wedstrijden zijn ze vanaf de onderkant gestegen en zijn nu slechts drie punten verwijderd van degradatie.

Het is niet alleen de overwinning van Salernitana, maar ook de kwaliteit die ze hebben geclaimd in hun recente reeks. De ploeg van David Nikola versloeg Fiorentina met 2-1 in hun laatste Serie A-wedstrijd, met doelpunten van Milan Duric en Federico Bonazzoli.

Salernitana heeft ook indruk gemaakt op hun laatste reis en won hun laatste twee uitwedstrijden. In hun laatste uitwedstrijd versloegen ze Udinese met 1-0. Simone Verdi scoorde in de slot minuten.

Recente ontmoetingen

Atalanta heeft nog nooit verloren van Salernitana, met vier overwinningen en één gelijkspel in de voorgaande vijf wedstrijden. De club uit Bergamo won in september ook al met 1-0 in de heenwedstrijd.

Spelers om in de gaten te houden

Luis Muriel was de afgelopen weken in goede vorm bij Atalanta en scoorde drie keer in zijn laatste twee Serie A-wedstrijden.

Salernitana heeft ook de aanvallende kwaliteiten van Federico Bonazzoli, die dit seizoen acht Serie A-goals maakte.

Deze Serie A-wedstrijd tussen Atalanta en Salernitana wordt gespeeld op 2 mei 2022 om 19:45 uur. Bekijk hieronder de beste Atlanta vs Salernitana-voorspellingen van onze tipster. Je kunt ook onze speciale weddenschappreview-sectie bezoeken voor de laatste preview.

Atalanta vs Salernitana Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: