info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Aston Villa – Liverpool betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Aston Villa – Liverpool betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Liverpool moet dinsdagavond tegen Aston Villa weer winnen om in de race te blijven voor winst het kampioenschap.

The Reds hoop op de titel liep zaterdagavond een deuk op na het 1-1 gelijkspel met Tottenham op Anfield.

Manchester City won met 5-0 van Newcastle, daarmee heeft Jurgen Klopp een achterstand van drie punten op de koploper opgelopen, met nog drie speelronden te gaan.

Liverpool weet dus dat er weinig ruimte is voor fouten in de komende wedstrijden, met midweeks een bezoek aan Aston Villa op de agenda.

Villa baas Steven Gerrard zal gedwongen worden om alle sentimenten opzij te zetten tegen zijn club uit zijn jeugd. Zijn huidige werkgevers willen hun kansen om in de top 10 te eindigen vergroten, voor het eerst sinds 2010-11.

De vorige wedstrijd boekten de Villa’s een comfortabele 3-1 overwinning op het door degradatie bedreigde Burnley, maar we kunnen wel stellen dat er een enorme klasseverhoging op het programma staat met The Reds als tegenstander.

Wat valt er op?

Jurgen Klopp’s met sterren bezaaide ploeg is de tweede topscorer in de Premier League dit seizoen, met 87 treffers in hun 35 wedstrijden tot nu toe, een indrukwekkend gemiddelde van meer dan 2,5 doelpunten per wedstrijd.

Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat de viervoudig achtervolgende Reds twee of meer doelpunten hebben gemaakt in de hoogste score van de competitie in 27 van hun 35 gevechten in de Premier League deze periode, waaronder 13 van hun 17 wedstrijden buiten hun basis op Merseyside.

Bovendien heeft Aston Villa in negen van hun laatste 12 thuiswedstrijden minstens één doelpunt tegen gekregen, terwijl 11 van de 16 ploegen die dit seizoen in de Premier League op bezoek kwamen, op het scorebord kwamen.

Steven Gerrard beschikt over een aantal uitstekende aanvallers die de technische mogelijkheden hebben om kansen te creëren tegen Liverpool, maar de Reds hebben hun defensieve soliditeit dit seizoen hervonden en hebben slechts zeven keer twee of meer doelpunten tegen gekregen.

Bet builder

Met dit alles in het achterhoofd, gekoppeld aan het feit dat de bovengenoemde Bet Builder heeft uitbetaald in een aanzienlijke 24 (68.5%) van Liverpool’s 35 Premier League wedstrijden dit seizoen tot nu toe, lijkt het ondersteunen van dezelfde formule hier de moeite waard om te ondersteunen.

Deze Engelse Premier League wedstrijd tussen Aston Villa en Liverpool wordt gespeeld op 10 mei 2022 en begint om 21:00 uur.

Aston Villa vs Liverpool betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: