info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, AS Roma – Leicester City betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, AS Roma – Leicester City betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Er is nog alles om voor te spelen voor beide teams. Na de 1-1 in Engeland zal het vanavond spannend worden welke team er de finale gaat halen. Beide ploegen hebben wat spelers gespaard afgelopen weekend en zullen dus fit aan de aftrap verschijnen.

AS Roma

De nummer 5 van Italie is het ook onder Mourinho niet gelukt om zich te plaatsen voor Champions League voetbal volgend seizoen. In de laatste 3 wedstrijden zal er 3 keer een goed resultaat gehaald moeten worden om überhaupt Europees voetbal te kunnen spelen volgend seizoen. Met maar 3 punten voorsprong op Atalanta, dat op de 8ste plaatst staat die recht geeft op een jaar Europees voetbal voor de buis, zal er dus resultaat gehaald moeten worden de komende week.

AS Roma heeft wel een goede thuisvorm. De laatste thuisnederlaag is alweer van 9 januari, toen Juventus met 3-4 te sterk was. Vervolgens werd er in eigen huis nog regelmatig gelijk gespeeld tegen teams als Verona en Vitesse, maar verloren werd er niet meer.

In de kwartfinale werd stuntploeg Bodo/Glimt nog vernederd in Rome. Na 29 was de wedstrijd al beslist doordat Abraham en Zaniolo 2x de thuisploeg al op 3-0 hadden geschoten. Leicester is dus gewaarschuwd.

Leicester City

De Conference League is voor Leicester een van de weinige hoogtepunten dit seizoen. In de competitie staat de kampioensploeg van 2016 momenteel op een teleurstellende 11de plek. Met nog 5 wedstrijden te gaan in de competitie en een gat van 10 punten naar plek 7 die recht geeft op Europees voetbal, lijkt de Conference League winnen de enige weg naar Europees voetbal volgend seizoen.

Leicester gaf afgelopen weekend de nodige spelers rust uit bij Tottenham. De thuisploeg wist dan ook eenvoudig te winnen met 3-1. Iheanacho scoorde nog een eretreffer in de blessuretijd.

In de vorige ronde had Leicester dezelfde uitgangspositie is vanavond. Thuis werd er gelijk gespeeld tegen PSV. In Eindhoven won de Engelse ploeg vervolgens met 2-3. Leicester zal graag tekenen voor die uitslag vanavond.

Afwezigen

Roma mist vanavond alleen Mkhitaryan en beschikt verder over een fitte selectie.

Leicester mist vanavond sowieso Bertrand en Ndidi, Dewsbury-Hall en Maddison zijn nog onzeker.

AS Roma vs Leicester City betting tips & predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: