info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, AS Roma – Feyenoord betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, AS Roma – Feyenoord betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Finale tijd! Na een hele lange weg is het vanavond dan eindelijk tijd voor de finale. De Rotterdammers begonnen eind juli al aan hun Conference League campagne en 10 maanden later staan zij dan eindelijk in de finale. De tegenstander van vanavond is geen misselijke, Mourinho is een echte finale expert en zal heel goed voorbereid zijn!

AS Roma

Roma begon halverwege augustus pas aan haar Conference League campagne. De Italiaanse ploeg rekende in de voorronde af met de uiteindelijke Turkse kampioen Trabzonspor. Vervolgens kwam de ploeg in de poule met CSKA Sofia, Bodo/Glimt en Zorya Luhansk. Alle wedstrijden tegen Sofia en Luhansk werden gewonnen, maar in de wedstrijden met Bodo/Glimt haalde de ploeg alleen in eigen huis een punt. Uit werden de Romeinen met 6-1 vernederd.

Na de poulefase mocht Roma als groepshoofd een ronde overslaan. In de achtste finale trof Roma vervolgens Vitesse. Met veel pijn en moeite werd Vitesse uiteindelijk verslagen over 2 wedstrijden. 0-1 winst uit en 1-1 thuis. Na Vitesse trof Roma weer Bodo/Glimt, de ploeg die ze in de groepsfase zoveel pijn had gedaan. In Noorwegen werd de eerste wedstrijd nipt met 2-1 verloren. In eigen huis werd vervolgens het sprookje van de Noren tot een einde gebracht. Roma won met 4-0.

In de halve finale trof Roma vervolgens Leicester. De eerste wedstrijd in Engeland eindigden in een 1-1 gelijkspel en vervolgens werd er in Italie nipt met 1-0 gewonnen.

De topscoorder van de Romeinen is Tammy Abraham, hij scoorde deze campagne al 9 keer.

Feyenoord

De Rotterdammers spelen vanavond hun 19de wedstrijd in de Conference League van dit seizoen. De campagne begon al op 22 juli in Kosovo bij Drita. Destijds werden de amateurs van Drita nog met veel pijn en moeite verslagen. Uit werd het 0-0 en thuis won Feyenoord met 3-2. Na Drita werden Luzern 0-3(winst) en 3-0(winst) en Elfsborg 5-0(winst) en 3-1(verlies) behoorlijk eenvoudig verslagen. De poulefase met Union Berlin, Maccabi Haifa en Slavia Praag was een eitje. Met 4 gewonnen wedstrijden en 2 gelijke spelen werden de Rotterdammers overtuigend 1ste in de poule.

Na de poulefase mocht Feyenoord de 1ste rond overslaan. In de 2de rond werd vervolgens Partizan Belgrado geloot. Ook Partizan was geen partij voor Feyenoord, uit werd met 2-5 gewonnen en in eigen huis won Feyenoord met 3-1. In de kwartfinale trof Feyenoord weer Slavia Praag, in de poule won Feyenoord thuis van Slavia en uit werd het gelijk. Deze keer was het andersom. Thuis eindigde de wedstrijd in 3-3 en in Praag won Feyenoord vervolgens met 1-3.

In de halve finale trof Feyenoord vervolgens de destijds nummer 2 van Frankrijk, Marseille. Marseille werd in een kolkende Kuip verslagen met 3-2. Vervolgen eindigde de wedstrijd in Frankrijk in een 0-0 en bereikte Feyenoord voor het eerst sinds 2002 weer een Europese Finale.

De topscoorder van Feyenoord is Dessers met al 10 goals in deze Europese campagne.

Onderlinge resultaten

In 2015 troffen beide ploegen elkaar al eens in de Europa League in de 16de finale. Destijds werd het in Rome 1-1 en in Rotterdam won Roma met 1-2 nadat Mitchell te Vrede rood pakte in de 54ste minuut.

AS Roma vs Feyenoord betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: