info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Arsenal – Manchester United betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Arsenal – Manchester United betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Deze mooie zaterdag staat er om 13:30 de eerste topper op het programma! In Engeland wordt er in Londen afgetrapt tussen Arsenal en Manchester United. Beide teams hebben deze week al een topper achter de rug. Waar Arsenal stuntte door bij Chelsea met 2-4 te winnen kreeg United een flinke pak op de broek bij Liverpool door met 4-0 onderuit te gaan.

Even de strijd om het 4de Champions League ticket in de Premier League op een rijtje voor u.

                                   Gs        W        D         L          DS       PT

4. Tottenham            32        18        3          11        56:38  57

5. Arsenal                  32        18        3          11        49:39  57

6. Man Utd                33        15        9          9          52:48  54

Arsenal

Arsenal zal met veel vertrouwen richting deze wedstrijd trekken. Na de prachtige doordeweekse overwinning tegen stadsgenoot Chelsea. Die met veel overtuiging werd gewonnen is Arsenal klaar om vandaag door te stomen in de race om de Champions League plekken.

De wedstrijd van vandaag is voor beide ploegen erg belangrijk. Wil United nog Champions League gaan spelen onder Ten Hag volgend seizoen, dan zal er vandaag toch gewonnen moeten worden bij Arsenal. Maar Arsenal doet het dit jaar goed in eigen huis. Alleen City en Liverpool presteren beter in eigen huis.

Manchester United

United zal zich willen revancheren na de beschamende 4-0 nederlaag tegen Liverpool. Nu afgelopen week United bekend maakte dat Erik Ten Hag volgend seizoen de trainer zal gaan worden. Zal de huidige coach van Ajax de wedstrijd met veel interesse gaan volgen op de vroege middag.

Deze week bleek wel dat er nog het nodige te verbeteren valt bij United. Vooral achterin is het bij tijd en wijle een gatenkaas. Met name aanvoerder en duurste verdediger ter wereld Harry Maguire wordt verantwoordelijk gehouden voor de verdedigende malaise.

De uitresultaten van United beloven ook niet veel goeds voor vandaag. De laatste 3 uitwedstrijden werden verloren en in die wedstrijden kreeg United 9 goals tegen en scoorde het maar 1 keer.

Onderlinge ontmoetingen

De laatste jaren worden de overwinningen netjes verdeeld tussen de twee teams. De eerste wedstrijd werd dit seizoen met 3-2 gewonnen door United. In die wedstrijd scoorde Ronaldo 2x. Of die vandaag mee doet is nog de vraag. Na deze week het verdrietige nieuws te hebben ontvangen dat maar 1 van zijn tweeling de geboorte had overleefd, gaan wij ervan uit dat zijn prioriteiten op dit moment elders liggen.

Arsenal vs Manchester United Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: