info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Arsenal – Leeds United betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, Arsenal – Leeds United betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Arsenal zal proberen hun plaats in de top vier van de Premier League te behouden wanneer ze zondag Leeds United ontvangen in het Emirates Stadium.

Met nederlagen bij Crystal Palace, Brighton en Southampton lijkt de ploeg van Mikel Arteta een zware strijd aan te gaan om een ​​plaats in de Champions League veilig te stellen.

Maar een paar fouten bij Tottenham in combinatie met drie opeenvolgende overwinningen hebben de Gunners terug het goede spel weten te vinden.

Wanneer Leeds United dit weekend naar de stad komt, zal de kosmopolitische club zijn greep op de top vier van de Premier League verder aanscherpen.

De Whites waren vijf opeenvolgende wedstrijden ongeslagen voordat ze afgelopen zaterdag op Elland Road werden verslagen door koploper Manchester City.

De tegenslag zorgt ervoor dat Jesse Marsh’s zijde in een degradatiestrijd zit en mag een beetje uitstel verwachten wanneer ze zondag in Noord-Londen aankomen.

Wat valt er op?

Zoals eerder vermeld, heeft Mikel Arteta het meeste van zijn werk dit seizoen gedaan vanuit zijn basis in Noord-Londen, waar ze 11 van hun 17 wedstrijden hebben gewonnen en slechts drie verloren.

Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat Arsenal dit seizoen 16 van de 20 (80%) Premier League-overwinningen tot nu toe heeft gewonnen met minder dan 4.5 doelpunten.

Een speler die misschien het overwegen waard is om zondag in het Emirates Stadium te scoren, is Eddie Nketiah van Arsenal.

De Gunners-spits, die de aanval op bewonderenswaardige wijze leidt sinds hij de afgelopen weken bij de selectie kwam en al een paar doelpunten heeft gemaakt, kan meer plezier hebben tegen een witte verdediger die absoluut niet waterdicht is.

Deze Premier League-wedstrijd tussen Arsenal en Leeds begint op 8 mei 2022 om 15.00 uur. Bekijk hieronder de beste Arsenal v Leeds United-voorspellingen.

Arsenal vs Leeds United Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: