info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, AFC Bournemouth – Nottingham Forest betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, AFC Bournemouth – Nottingham Forest betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Wanneer Bournemouth het opneemt tegen Nottingham Forest in hun voorlaatste Championship-wedstrijd, lijkt de race om een ​​tweede automatische promotieplek te beginnen. Er zitten slechts drie punten tussen de twee clubs, waardoor deze wedstrijd cruciaal is.

Bournemouth had het in het begin van het jaar moeilijk, maar is nu weer in vorm en neemt de hoop op promotie in eigen handen. De ploeg van Scott Parker is ongeslagen in de afgelopen zes wedstrijden en kan met de overwinning op dinsdag de tweede plaats behalen.

Bournemouth neemt het dinsdag op tegen Nottingham Forest nadat ze Blackburn Rovers met 3-0 hebben verslagen in hun laatste Championship-wedstrijd. Dominic Solanke opende al vroeg in de eerste helft de score, terwijl Philip Billing na rust scoorde.

Het probleem voor Bournemouth is dat ze de afgelopen weken geplaagd werden door meerdere remises, na vier van hun laatste zes wedstrijden gelijk te hebben gespeeld. Ze hebben ook drie gelijke spelen in hun laatste vier thuiswedstrijden in Vitality Stadium.

De tweede seizoenshelft was vrijwel geheel in handen van Nottingham Forest, dat een rol speelde in de strijd om automatische promotie. Met een beter doelsaldo dan Bournemouth, zouden hun laatste twee overwinningen een tweede plaats garanderen.

Nottingham Forest is naar het Vitality Stadium gegaan met slechts één nederlaag in hun laatste acht Championship-wedstrijden. Ze hebben zeven overwinningen in de reeks, waaronder een 5-1 pak slaag op Swansea City in hun vorige wedstrijd afgelopen zaterdag.

Nottingham Forest won slechts drie van hun laatste zes uitwedstrijden. Het elftal van Steve Cooper werd verslagen door Sheffield United en Preston North in de series, maar ze versloegen Fulham met 1-0 in hun laatste uitwedstrijd.

Recente ontmoetingen

De laatste zeven wedstrijden tussen Bournemouth en Nottingham Forest waren elk drie overwinningen en één gelijkspel. Forest won in augustus met 2-1 in de heenwedstrijd.

De kampioenswedstrijd tussen Bournemouth en Nottingham Forest begint op 3 mei 2022 om 20.00 uur. Bekijk hieronder de beste AFC Bournemouth v Nottingham Forest-voorspellingen. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

AFC Bournemouth vs Nottingham Forest Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: