info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, ADO Den Haag – NAC Breda betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, ADO Den Haag – NAC Breda betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Na de beladen pot in Breda waar ADO met 1-2 wist te winnen, is het vanavond de laatste kans voor NAC om nog kans te maken op de Eredivisie. NAC zal dan wel met meer dan 1 goal verschil moeten winnen.

ADO Den Haag

Na de knappe overwinning deze week in Breda ging het vooral over alles behalve de overwinning. Doelpuntenmaker Sem Steijn stond flink in de belangstelling van het thuispubliek. Na zijn 0-1 vierde hij dit voor het thuispubliek. Na wat spreekkoren richting Steijn bekroonde hij het ook nog met een klein middelvingertje richting de fanatieke aanhang van de thuisploeg. Na de wedstrijd kreeg de gehele familie Steijn nog wat doodsbedreigingen in de postvak. Er zal vanavond een redelijk verhit sfeertje hangen in het Kyocera Stadion in Den Haag.

Maar goed, voetbal. Na de overwinning in Breda lijkt het al niet meer stuk te kunnen voor de thuisploeg. Wat ook fijn is voor de thuisploeg is dat zij van de laatste 18 thuiswedstrijden er maar 2 verloren, 4 werden gelijk gespeeld en 12 werden er gewonnen. ADO heeft vanavond genoeg aan een gelijkspel.

NAC Breda

NAC zit in een lastige positie door de thuisnederlaag. Voor NAC geldt er dus maar 1 ding vanavond en dat is winnen. Bij een overwinning van NAC met 1 doelpunt verschil zal er verlengd gaan worden en bij een overwinning met 2 doelpunten verschil zal NAC naar de volgende ronde van de play-offs gaan.

NAC doet het dit seizoen niet heel erg goed in uitwedstrijden. Met maar 22 punten uit 19 uitwedstrijden haalde de ploeg in uitwedstrijden bijvoorbeeld net zoveel punten als nummer 16 Maastricht dat deed buitenshuis. Van de 19 uitwedstrijden werden er 6 gewonnen, 4 gelijk gespeeld en 9 verloren.

Onderlingen ontmoetingen

ADO zal vanavond graag de wedstrijd van eerder dit seizoen terug beleven. Toen won ADO in eigen huis met 4-1 van NAC. In die wedstrijd scoorden Verheydt en Bourard allebei 2x. Of Verheydt er vanavond bij is, is nog een vraag. Afgelopen week was hij er namelijk ook uit het niets, niet bij.

In 2018 won NAC voor het laatst in Den Haag. Destijds werd het 0-2 (wat vanavond genoeg zou zijn om door te gaan) door doelpunten van El Allouchi en Ambrose.

De wedstrijd begint vanmiddag om 16:30 in Den Haag!

ADO vs NAC betting tips & predictions!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: