info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, AC Milan – Genoa betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, AC Milan – Genoa betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

AC Milan zal er alles aan doen om de titelrace in de Serie A te hervatten na meerdere tegenslagen in de afgelopen weken. De koplopers, die in de afgelopen twee wedstrijden punten hebben laten vallen, zullen er alles aan moet doen om te winnen van Genoa.

AC Milan maakt momenteel een moeilijke tijd door. In hun laatste twee wedstrijden slaagden ze er niet in om teams in de onderste helft van de ranglijst te verslaan. Twee gelijkspelen met Torino en Bologna.

Met deze twee resultaten is de voorsprong van AC Milan op koploper Inter Milan, die er één minder heeft gespeeld, geslonken tot één punt. Hoofdcoach Stefano Pioli zal graag positieve punten halen uit recente wedstrijden, aangezien ze ongeslagen zijn in hun laatste 10 Serie A-wedstrijden.

Een ander positief punt voor AC Milan is hun recente defensieve staat van dienst, waarbij ze de nul houden in hun laatste vijf Serie A-wedstrijden. Ook in San Siro hebben ze een vergelijkbaar record en kregen ze slechts één doelpunt tegen in hun laatste vijf thuiswedstrijden.

Het is dit seizoen een zware strijd geweest voor Genoa. Ze hebben dit seizoen slechts twee keer gewonnen en staan momenteel op de voorlaatste plaats.

Het lijkt erop dat Genoa volgend jaar in de Serie B zal gaan spelen. Ze hebben hun laatste twee Serie A-wedstrijden verloren, nadat ze thuis met 4-1 werden verslagen door Lazio.

Genoa heeft ook een van de slechtste uitrecords in de Serie A en won het hele seizoen maar één keer. De ploeg van Alexander Blessing verloor in hun laatste uitwedstrijd met 1-0 van Verona.

Onderlinge ontmoetingen

AC Milan won dit seizoen twee keer van Genoa. Ze wonnen met 3-0 in de heenwedstrijd en Genoa werd ook uitgeschakeld na een 3-1 extra-time overwinning in de Coppabetting tips Italia.

Spelers om in de gaten te houden

De verdediging van AC Milan was een van de positieve punten van de afgelopen vijf wedstrijden. Pierre Carroux en Fikayo Tomori waren de laatste tijd cruciaal achterin. Beide teams scoren niet geven 1.58 keer je inzet bij BetCity.

Aan de andere kant van het veld zal AC Milan kijken naar Olivier Giroud en Rafael Leo om hun scorende touch te herontdekken in hun laatste duel met Genoa. Een doelpunt van Olivier Giroud krijg je 2.10 keer je inzet voor bij BetCity, voor een doelpuntje van Rafael Leo krijg je 2.45 keer je inzet voor bij BetCity.

Is er nog iets dat opvalt?

Gesteund door een solide verdediging, ligt AC Milan op koers voor een overwinning zonder een tegendoelpunt voor 1.91 keer je inzet. Gezien de 3-0 overwinning eerder dit seizoen verwacht ik vanavond een overwinning met een 0-1 handicap. Hiervoor krijg je 1.90 keer je inzet bij BetCity.

Een doelpuntje in beide helften is ook geen gekke bet voor 1.66 keer je inzet bij BetCity.

Deze Serie A-wedstrijd tussen AC Milan en Genoa wordt gespeeld op 15 april 2022 om 21:00 uur. Bekijk hieronder de beste AC Milan vs Genoa-voorspellingen van onze tipster. Je kunt ook onze speciale voorbeschouwingen-sectie bezoeken voor de laatste previews.

AC Milan – Genoa Betting Tips & Predictions

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: