info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, AC Milan – Bologna betting tips & voorspellingen!

VOORBESCHOUWING, AC Milan – Bologna betting tips & voorspellingen!

Nog geen account bij Circus? Maak dan hier je account aan en claim €250 aan FREE BETS!

Vanavond heeft AC Milan een belangrijke thuiswedstrijd tegen Bologna. Na de overwinningen van Napoli en Inter dit weekend, zal Milan aan de bak moeten voor het kampioenschap.

AC Milan

Na jaren doet Milan ook weer eens mee voor het kampioenschap. De club heeft moeilijke jaren achter de rug, maar lijkt eindelijk de weg omhoog te hebben gevonden. De ploeg strijdt dit jaar met Napoli en aarstrivaal Inter voor het kampioenschap. Beide teams wonnen dit weekend een lastige uitwedstrijd.

Milan doet het redelijk dit jaar in eigen huis. Van de 15 thuiswedstrijden werden er 9 gewonnen, 3 gelijk gespeeld en 3 verloren. Wat wel opvalt is dat de ploeg maar moeilijk scoort in eigen huis. In de laatste 5 wedstrijden scoorde de ploeg maar 4x. 1-0 tegen Empoli, 1-1 tegen Udinese, 1-0 tegen Sampdoria, 0-0 tegen Juventus en zelfs een 1-2 verlies tegen Spezia.

Bologna

De ploeg van Mitchell Dijks vinden we terug op plek 13. Met 11 punten voorsprong op plek 18 lijkt de ploeg dit jaar niet te hoeven vrezen voor degradatie. De laatste overwinning is wel alweer 1,5 maand geleden. Toen er met 2-1 gewonnen werd van Spezia. Uit de 4 daar opvolgende wedstrijden werden 2 punten gehaald.

Bologna is thuis een stuk sterker dan buitenshuis. Uit 14 wedstrijden werden maar 12 punten gehaald. De laatste uitoverwinning van Bologna geldt alweer van 22 december toen er met 0-3 werd gewonnen bij Sassuolo.

Onderlinge ontmoetingen

De onderlinge duels worden eigenlijk altijd gewonnen door Milan. Van de laatste 10 onderlinge wedstrijden won Milan er 9 en werd het 1x gelijk. Wat opvalt is dat Milan eigenlijk altijd minimaal 2x scoort. 1x wist de ploeg uit Milaan niet 2x te scoren tegen Bologna in deze laatste 10 wedstrijden.

Doelpuntenmaker om in de gaten te houden

Olivier Giroud is de key van AC Milan’s recente goede vorm en heeft nu zijn score op acht Serie A doelpunten gebracht dit seizoen. De Franse aanvaller heeft een prima optreden voor Frankrijk achter de rug tijdens de interlandbreak en kan maandag tegen 2.17 bij Circus.nl op het scorebord worden gezet.

Milan’s verdediging verdient ook wat lof voor hun indrukwekkende prestaties in de afgelopen tijd. Aangedreven door het solide partnerschap van Fikayo Tomori en Pierre Kalulu, zullen ze streven naar een vijfde opeenvolgende clean sheet tegen 1.77 bij Circus.nl

Valt er nog iets op?

Gezien AC Milan’s solide verdediging, zou BTTS NEE op het scorebord kunnen staan tegen 1.64 bij Circus. Ze hebben ook tot nul gewonnen in hun laatste drie wedstrijden en kunnen op weg zijn naar een vergelijkbaar resultaat 1.91 bij Circus.

De Rossoneri zullen mikken op een meer comfortabele overwinning dan hun recente resultaten en kunnen worden gesteund met een -1 handicap voor 1.98 keer je inzet bij Circus.

Deze Serie A wedstrijd tussen AC Milan en Bologna wordt gespeeld op 4 Apr 2022 en begint om 19:45. Kijk hieronder voor onze tipgevers beste AC Milan vs Bologna voorspelling. U kunt ook onze speciale weddenschap voorbeschouwingen sectie bezoeken voor de meest up-to-date voorbeschouwingen.

AC Milan – Bologna Betting Tips & Voorspelling

  • Milan wint (1.35 bij Circus)
  • Milan scoort over 1,5 teamgoal (1.47 bij Circus)
  • Milan -1.5 handicap (1.98 bij Circus)

Nog geen account bij Circus? Maak dan hier je account aan en claim €250 aan FREE BETS!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: