info@bet-experts.nl

VOORBESCHOUWING, Lyon strijd voor een plek in Europa!

VOORBESCHOUWING, Lyon strijd voor een plek in Europa!

Tenzij er snel iets verandert, loopt Lyon volgend seizoen Europees voetbal mis. Les Gones staan achtste in de ranglijst voor dat ze vrijdag avond de trip naar Lorient maken.

De gastheren staan bijna ​​onderaan de ranglijst maar net boven de degradatiezone. Lorient staat momenteel 16e met 24 punten uit 26 wedstrijden. Ze zijn ongeslagen in drie van de laatste vier wedstrijden in de Ligue 1 en het vertrouwen moet groot zijn dat er een resultaat behaald kan worden tegen Lyon.

Lyon is slechts vier punten verwijderd van de top vier. Een verbeterde vorm van de ploeg van trainer Peter Bosz kan komend seizoen Europa League-voetbal binnenhalen.

Over de Europa League gesproken, Lyon speelt donderdag tegen FC Porto in de laatste 16 van het toernooi.

Lorient pakte zeven punten van de laatste 18 beschikbare punten in de Ligue 1. Scoren was een probleem voor Lorient, aangezien er slechts zes doelpunten werden gescoord en acht tegentreffers. Lorient scoorde de minste goals in de Ligue 1 met slechts 21.

Lyon pakte 10 punten van de laatste 18 mogelijke punten in de divisie. Scoren was ook een probleem voor Les Gones. Ze scoorden zes keer terwijl ze vijf doelpunten tegen kregen.

De vorige ontmoetingen tussen deze twee teams eindigde in een 1-1 gelijkspel. Lorient opende in de 20e minuut de score via Armand Laurient. Zijn doelpunt kwam slechts zes minuten nadat Lyon-speler Emerson van het veld werd gestuurd met een regelrechte rode kaart. Karl Toko Ekambi maakte een doelpunt in de 50e minuut voor Lyon om gelijk te trekken.

Lyon is ongeslagen in drie wedstrijden op rij tegen Lorient. Ze zijn vier punten verwijderd van de top vier en moeten winnen om gelijke tred te houden met hun Europese kwalificatierivalen.

Voorspelling

  • Lyon wint de wedstrijd
  • Beide teams weten te scoren
  • Moussa Dembele scoort een doelpunt
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: