info@bet-experts.nl

Volendam moet aan de bak tegen de Ossenaren

Volendam moet aan de bak tegen de Ossenaren

FC Volendam mag vanavond aantreden tegen TOP Oss. Volendam zal aan de bak moeten na 4 wedstrijden zonder overwinning. En TOP zal na 2 punten uit de laatste 4 wedstrijden ook weer een keer willen winnen.

Volendam

FC Volendam zag haar koppositie is sneeuw voor de zon verdwijnen. FC Emmen schoot over de voormalig koploper heen. Met 15 punten uit de laatste 5 wedstrijden haalde Emmen 10 punten meer dan Volendam. Hierdoor is de achterstand op koploper Emmen inmiddels opgelopen tot 6 punten. Tegen laagvlieger Oss zal de ploeg uit Volendam uit een ander vaatje moeten gaan tappen.

Volendam doet het heel goed thuis dit seizoen. Uit 15 wedstrijden werden 35 punten gehaald. 11x werd er gewonnen, 2x gelijkgespeeld en 2x verloren. De ploeg weet ook makkelijk te scoren. Er werd al 38x gescoord dit seizoen in eigen huis.

TOP Oss

TOP zal niet tevreden zijn over het huidige seizoen. Ongeveer de helft van de wedstrijden wordt verloren. Inmiddels is ook aartsrivaal Den Bosch over TOP heen geklommen. Toch wel een pijnlijke zaak voor de Ossenaren.

TOP zal met weinig vertrouwen richting Volendam reizen. In uitwedstrijden doen maar 3 ploegen het nog slechter dan top. Met 12 punten uit 15 wedstrijden en ook maar 15 goals heeft de ploeg het lastig buitenshuis.

Head-2-Head

Volendam verliest thuis eigenlijk nooit van TOP, de laatste keer dat de ossenaren met 3 punten huiswaarts gingen was in 2011. Maar TOP weet vaak wel te stunten in Volendam. Van de laatste 6 wedstrijden in Volendam werden er maar liefst 4 gelijk gespeeld.

Voorspelling

Volendam wint (1.50)

Volendam scoort meer dan 1.5 goal (1.41)

Volendam scoort in beide helften (2.02)

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: