info@bet-experts.nl

VOETBAL NACHT/OCHTEND BET, van Costa Rica naar Australië!

VOETBAL NACHT/OCHTEND BET, van Costa Rica naar Australië!

Om 04:00 wordt er afgetrapt voor de voetbal dubbel van vannacht/ochtend in Costa Rica tussen Alajuense en Sporting San Jose. 7 uurtjes later trappen we af in Melbourne voor een gevecht tegen Sydney!

Alajuense – Sporting San Jose

Wat een kraker staat er vannacht in de vroege uurtjes op het programma zeg! De nummer 3 Alajuense tegen de verrassende nummer 1 Sporting San Jose. Er zijn twee opvallende feitjes die genoemd moeten worden bij deze ontmoetingen. Namelijk dat Alajuense een goede thuis vorm heeft een Sporting San Jose een erg slechte uit vorm. En dan 6 van de laatste 6 ontmoetingen tussen deze duels in meer dan 2.5 doelpunten eindigde. Alajuense pakt in hun thuiswedstrijden gemiddeld 2.11 van de 3 beschikbare punten, dit is erg netjes! Sporting San Jose pakt in hun uitwedstrijden gemiddeld 0.94 van de 3 beschikbare punten, dit komt wel vooral door hun slechte seizoenstart. Van hun laatste 4 uitwedstrijden wisten ze er namelijk knap 3 te winnen.

Melbourne City FC – Sydney FC

Een mooi affiche morgen ochtend in Australië met een duel tussen de nummer 1 Melbourne City en de nummer 5 Sydney FC. Een duel waar het er in het verleden vaak hard aan toe gaat. Ze speelde al 34 keer eerder tegen elkaar, de statistieken zijn akelig in evenwicht. Melbourne wist 11 keer te winnen, 10 keer werd het gelijk en 13 keer wist Sydney te winnen. Een wedstrijd die dus erg moeilijk te voorspellen is wie er gaat winnen, vandaar dat wij het gaan zoeken op de doelpunten! De beste statistiek voor deze wedstrijd bevind zich bij een treffer in de eerste helft. Melbourne zag namelijk in hun thuiswedstrijd in 91% van hun wedstrijden een doelpunt vallen in de eerste helft, Sydney zag dit in 80% van hun uitwedstrijden. Dit maakt een mooi gemiddelde van 86%!

Verdubbelaar

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: