info@bet-experts.nl

VERDUBBEL HET GELD, weinig aanbod dus we trekken hem door naar vannacht!

VERDUBBEL HET GELD, weinig aanbod dus we trekken hem door naar vannacht!

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

De verdubbelaar van vandaag bestaat uit een bekerwedstrijd in België die gespeeld wordt om 20:00 en een ijshockey wedstrijd in de Amerikaanse NHL die gespeeld wordt om 01:00! Ik verwacht wederom een winnaar vandaag!

Anderlecht – Eupen

De halve finale in de Belgische beker die gespeeld wordt donderdag avond tussen Anderlecht – Eupen beloofd een doelpuntrijk affiche te worden als je het mij vraagt. De eerste wedstrijd van deze leg eindigde in een 2-2 gelijkspel. Anderlecht heeft vandaag dus een overwinning nodig om de finale van de Belgische beker te bereiken. Eupen bevind zich momenteel in een erg slechte vorm, zij wisten geen één van hun laatste 10 wedstrijden te winnen! Met de geweldige spelende en veel scorende Joshua Zirkzee in de spits van Anderlecht verwacht ik dat Anderlecht er vanavond minimaal 2 weet te scoren. Beide teams scoren is een optie die je als single met lagere stakes zou kunnen spelen!

Tampa Bay Lightning – Pittsburgs Penguins

Wat een heerlijke pot is dit! Vannacht om 01:00 gaat de puck glijden in Tampa Bay, Amerika. Tampa Bay is de afgelopen wedstrijden niet te stoppen, zij verloren maar 2 van hun laatste 10 wedstrijden en wisten er 8 te winnen. De laatste 5 wedstrijden wonnen zij allemaal in reguliere speeltijd en scoorde in deze 5 wedstrijden er in alle 5 meer dan 2.5. In 4/5 wisten zij er zelfs meer dan 3.5 te scoren! Echter kregen ze er in 9 van de 9 laatste wedstrijden ook minimaal 2 tegen. De Penguins uit Pittsburgh zou de thuisploeg het vanavond nog wel eens lastig kunnen gaan maken, zij wonnen 7 van hun laatste 10 wedstrijden. De onderlinge ontmoetingen tussen deze twee teams zien vaak veel doelpunten, 8 van de laatste 10 wedstrijden eindigde in meer dan 5.5 doelpunt. Ik verwacht ook vanavond weer een doelpuntrijke en spannende wedstrijd.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: