info@bet-experts.nl

VERDUBBEL HET GELD, met vandaag in Bulgarije wat overvliegende F-16’s, Helikopters, Raketten en ga zo maar door!

VERDUBBEL HET GELD, met vandaag in Bulgarije wat overvliegende F-16’s, Helikopters, Raketten en ga zo maar door!

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

De verdubbelaar vandaag start vroeg, namelijk om 16:30 in Bulgarije! Je zou denken dat ze daar betere dingen te doen hebben, maar het voetbal gaat daar gewoon rustig door. Het tweede gedeelte van de verdubbelaar start om 19:30 in Zwitserland.

CSKA Sofia – Botev Vratsa

Om 16:30 wordt er afgetrapt onder het genot van een aantal overvliegende F-16’s, Helikopters, raketten en wat napalm strikes. Maar niks weerhoudt de mannen uit Wit Rusland om rustig een balletje te trappen! Wat opvallende stats voor deze wedstrijd vandaag. CSKA zag in hun afgelopen 6 wedstrijden, 5 keer meer dan 2.5 doelpunten vallen. De vorm van CSKA is geweldig ze spelen dit seizoen enorm goed en staan maar 4 puntjes onder de nummer 1 Ludogorets die normaliter ongenaakbaar is in de Bulgaarse competitie. CSKA heeft uit de 10 wedstrijden die ze dit seizoen in eigen huis speelde er 8 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren. De tegenstander van vandaag is Botev Vratsa die momenteel op de 13de, 2de van onder staan op de ranglijst. Zij hebben dit seizoen 10 uitwedstrijden gespeeld, wisten er 2 te winnen, 1 gelijk en verloren er maar liefst 7. Met een doelsaldo van 12 voor en 21 tegen. Als we een kijkje nemen naar de Head-2-Head tussen deze twee teams zijn twee dingen eigenlijk vrijwel zeker, er vallen doelpunten en CSKA Sofia wint de wedstrijd. CSKA Sofia wist namelijk de laatste 16 ontmoetingen te winnen tegen Botev Vratsa en er villen in de laatste 6 ontmoetingen over 2.5 doelpunten.

FC Aarau – FC Wil 1900

Om 19:30 wordt er afgetrapt in Zwitserland waar ze zich nog druk maken over corona. FC Aarau is dit seizoen ongenaakbaar en staan momenteel op de eerste plek in de competitie met een twee punten voorsprong op nummer 2 Winterthur. Als er iets zeker is in de tweede league van Zwitserland is het dat er vaak doelpunten vallen, dit is ook te zien aan alle doelsaldo’s van de teams in de competitie. Aarau heeft bijvoorbeeld in 22 wedstrijd 39 voor en 23 tegen. Nummer 2 Winterthur heeft in 22 wedstrijden er 44 gescoord en 27 tegen. Aarau won van de laatste 10 wedstrijden er maar liefst 9 en scoorde in die 9 wedstrijden er allemaal minimaal 2. FC Wil 1900 “wil” nog niet echt draaien. Zij zijn het nieuwe jaar begonnen met een doelsaldo van 7 voor en 13 tegen, waarin ze 2 wedstrijden verloren, 1 gelijk speelde met 4-4 en 1 wedstrijd wonnen met 3-2. In elke wedstrijd in het nieuwe jaar kreeg de ploeg dus minimaal 2 doelpunten tegen.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: