info@bet-experts.nl

df
df

VERDUBBEL HET GELD met de Europa- & Conference league!

VERDUBBEL HET GELD met de Europa- & Conference league!

Vanavond starten beide wedstrijden om 18:45 in Duitsland en in ons mooie eigen landje Nederland. PSV trapt af in eigen huis af tegen de Israelische tegenstander MAccabi Tel Aviv.

PSV Eindhoven – Maccabi Tel Aviv

PSV scoort gemiddeld 2.4 doelpunten in hun thuiswedstrijden, Maccabi Tel Aviv scoort er gemiddeld 2.1 doelpunten in hun uitwedstrijden. PSV krijgt gemiddeld 0.7 doelpunten tegen in thuiswedstrijden en Maccabi Tel Aviv 1.2 in hun uitwedstrijden. De statistieken voor een doelpunt in beide helften zijn ook erg goed! Maar ik verwacht ook minimaal 3 doelpunten!

Dortmund – Rangers

Dortmund scoort gemiddeld 2.8 doelpunten in hun thuiswedstrijden, Rangers 2.2 doelpunten in uitwedstrijden. Dortmund scoort in 80% van hun thuiswedstrijden minimaal 2 doelpunten, Rangers scoort minimaal 1 doelpunt in 90% van de uitwedstrijden. Dortmund krijgt gemiddeld 1.6 doelpunten tegen in hun thuiswedstrijden, daarom is de optie beide teams scoren ook een goede bet vanavond. Ook bij deze wedstrijd is een doelpunt in beide helften een hele goede optie, de statstieken zijn veelbelovend. Ik verwacht dat Dortmund uiteindelijk wel makkelijk aan het langste eind weet te trekken, ook zonder de Noor Haaland vanavond.

Heb je nog geen account bij BetCity.nl? Registreer je dan via DEZE LINK!

Kom je uit België en heb je nog geen account bij 777.be? Registreer je dan via DEZE LINK!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: