info@bet-experts.nl

VERDUBBEL HET GELD: Geld verdubbelen met 3 doelpunten!

VERDUBBEL HET GELD: Geld verdubbelen met 3 doelpunten!

Nog geen account bij BetCity.nl?! Maak nu snel je transfertje en claim jouw €20 FREE BET via DEZE LINK!

Om de week lekker doormidden te breken hebben we een groen betje nodig aan het einde van de avond, het onderstaande betje heb ik erg veel vertrouwen in.

Hamburger SV – Karlsruher SC

Om 18:30 wordt er afgetrapt in de DFB-Pokal in het Duitse Hamburg. De thuisploeg neemt het op tegen de ploeg ook uitkomend in de 2. Bundesliga, namelijk Karlsruher SC. Er is gekozen voor de optie beide teams scoren, onder andere door de onderlinge voorafgaande ontmoetingen, maar ook door afwezigheid van een aantal spelers in het elftal van de thuisploeg. 6 van de 7 voorgaande ontmoetingen tussen deze twee ploegen eindigde in beide teams scoren. In Hamburg speelde beide teams 7 keer tegen elkaar, 5 van deze ontmoetingen eindigde in beide teams scoren. Ik verwacht dat ook vanavond beide teams het net weer weten te vinden.

Olympiakos Piraeus – Asteras Tripolis

Om 18:00 wordt er afgetrapt in de hoogste league in Griekenland, namelijk de Super League. De thuisploeg Olympiacos staat momenteel dik bovenaan en zijn al kampioen. Echter kunnen zij hun puntenrecord aantal en ongeslagen status in de league nog verbeteren. Ik verwacht daarom ook dat Olympiacos ook vanavond weer weet te winnen van Asteras. Olympiacos won in de onderlinge duels nog geen één keer van Asteras Tripolis, ze wonnen 14 keer en speelde 6 keer gelijk. De eerste ontmoeting dit seizoen eindigde in een 0-2 overwinning voor Olympiacos.

Klik op de onderstaande bet om meteen mee te spelen!!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: