info@bet-experts.nl

atleticomadrid
atleticomadrid

VERDUBBEL HET GELD #5, vertrouwen is hoog vandaag! Speel jij mee?

VERDUBBEL HET GELD #5, vertrouwen is hoog vandaag! Speel jij mee?

Gister erg ongelukkig in Schotland waar de statistieken voor een eerste helft doelpunt geweldig waren, maar waar de spelers er minder zin in hadden. Vandaag reizen we af naar Spanje en nemen we natuurlijk ook een affiche mee uit de Champions League. Dat wordt smullen!

Atletico Madrid – Levante

Om klokslag 19:00 wordt er afgetrapt in het Wanda Metropolitano in de hoofdstad van Spanje. De scheidsrechter van vanavond is Jose Luis Munuera Montero, een voor een achternaam was blijkbaar niet genoeg voor deze meneer, hij moest 4 namen hebben. Atletico Madrid van heethoofd Diego Simeone speelt geen slecht voetbal dit seizoen, het probleem is dat de normaal zo sterke verdediging van Atletico Madrid dit seizoen een gatenkaas is. Atletico Madrid thuis doet het eigenlijk erg goed dit seizoen, ze behalen gemiddeld 2.18 van de 3 punten in hun thuiswedstrijden. Daarnaast scoren ze er in hun thuiswedstrijden gemiddeld 1.91. Levante daarentegen bevind zich in een dramatische vorm, zij verloren de laatste 8 uitwedstrijden, 6 daarvan eindigde ook nog een in over 2.5 doelpunten. Levante krijgt gemiddeld 2.64 doelpunten tegen in uitwedstrijden!! En ze behalen gemiddeld 0.18 van de 3 punten in hun uitwedstrijden. Voor mij is het geen vraag of Atletico Madrid gaat winnen vanavond.

Red Bull Salzburg – Bayern München

Voor het tweede gedeelte van de verdubbelaar hebben we een kraker tussen twee doelpunten machines gekozen. Red Bull Salzburg verloor van hun laatste 30 thuiswedstrijden er maar 2, dit was tegen Wolfsberger en tegen Villarreal in Europees verband. Beide teams bevinden zich in een geweldige vorm, na de flater van Bayern München afgelopen weekend tegen Bochum waar ze eigenlijk volledig van de mat gespeeld werden verwacht ik vanavond een gebrand elftal Julian Nagelsman. Bayern München zag in hun laatste 10 uitwedstrijden allemaal minimaal 3 doelpunten vallen. Red Bull Salzburg zag dit in hun laatste 7 wedstrijden. Beide teams scoren zagen beide teams in 4 van hun laatste 5 wedstrijden. Bayern Munchen ziet in 83% van hun uitwedstrijden beide teams scoren, het zal me daarom ook niet verbazen als Red Bull Salzburg er minimaal één inschiet.

De teams ontmoette elkaar al 2 keer eerder in November 2020. Bayern München wist alle twee de keren aan het langste eind te trekken. Beide ontmoetingen eindigde in een doelpunten festijn, waar in de thuiswedstrijd het 3-1 voor Bayern München werd en waar Bayern München uit zelfs 6-2 wist te winnen. Al met al beloofd het een doelpunt rijke wedstrijd te worden en ik verwacht eigenlijk een makkelijke overwinning van de grootmacht uit Duitsland vanavond. Een walk over net zoals Manchester City gisteravond zou me niks verbazen.

Nog geen account? Klik op DEZE LINK om te registreren!

Wil jij meespelen? Klik dan op de bets hieronder!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: