info@bet-experts.nl

australia
australia

VERDUBBEL HET GELD #4, van Australië naar Schotland!

VERDUBBEL HET GELD #4, van Australië naar Schotland!

Verdubbel het geld, vandaag beginnen we vroeg! Zorg dat je er voor 09:55 bij bent!

Vandaag valt de keuze ondanks de prachtige wedstrijden vanavond op de B wedstrijd van vandaag. We reizen namelijk af naar Schotland & Australië. Zoals de titel al zegt moet je niet te lang uitslapen op deze prachtige dinsdag, omdat je dan de eerste halte al mist!

Melbourne City – Adelaide United

De eerste halte van de verdubbelaar op dinsdag is het mooie Australië aan precies de andere kant van de wereld. Om 09:55 wordt er afgetrapt in Melbourne voor de prachtige wedstrijd tegen Adelaide United. De nummer 2 tegen de nummer 4 van de competitie. Beide teams zijn niet vies van wat doelpunten. Melbourne zag minimaal 3 doelpunten en beide teams scoren in 5/6 wedstrijden. Adelaide zag meer dan 2.5 doelpunt in 5/6 wedstrijden en beide teams scoren in maar liefst 7 van de 7 laatste wedstrijden. Ook de onderlinge duels tussen deze twee teams laten vaak veel goals zien. Zo eindigde 7/8 van de laatste ontmoetingen in meer dan 2.5 doelpunt, 5/6 ontmoetingen eindigde in beide teams scoren. Ik denk ook dat de odd van een doelpuntje van Adelaide veel te hoog ligt kijkende naar de stats en vorm van Adelaide.

Edinburgh City – Albion Rovers

Om 20:45 gaat de bal rollen in de tweede league van Schotland tussen Edinburgh City – Albion Rovers. De die-hard gokkers kennen deze prachtige teams natuurlijk gewoon! De keuze voor de bet Over 0.5 eerste helft is door een interessante streak die onderling tussen deze teams al 13 keer is gevallen. Naast deze H2H streak zijn ook de stats enorm goed! Edinburgh zag in 91% van de thuiswedstrijden een doelpunt voor rust, Albion Rovers zag een doelpunt in de eerste helft in 82% van hun uitwedstrijden.

Speel jij mee? Heb je nog geen account bij BetCity? Registeer je dan via deze link.

Klik op de betslip hieronder om hem meteen mee te spelen!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: