info@bet-experts.nl

ruzomberok
ruzomberok

VERDUBBEL HET GELD #3, een vroege aftrap!

VERDUBBEL HET GELD #3, een vroege aftrap!

Verdubbel het geld

Een nieuwe week is gestart en we houden het vandaag simpel. De bal gaat om 15:00 rollen in Slowakije en we hebben 3 doelpunten nodig.

Ruzomberok – Zilina (15:00)

Ondanks dat ik Zilina een heerlijke ploeg vind, spelen ze de afgelopen maandag enorm slecht voetbal. Er lijkt niks meer over te zijn van het voetbal van afgelopen seizoen waar ze niet alleen in de competitie schitterde maar ook in Europees verbant het goed deden. Ook de voorbereiding liep weer niet zoals het hoorde te lopen, Zilina verloor 5 van de 6 oefenwedstrijden en wist alleen met 2-1 te winnen van een team uit de tweede divisie in Slowakije. In alle 6 de oefenwedstrijden was 1 ding een zekerheid, er zouden goals vallen. Alle 6 de oefenwedstrijden eindigde namelijk met minimaal 3 doelpunten. Ruzomberok daarentegen draaide een uitstekende oefencampagne, zij wonnen namelijk 6 van de 7 oefenwedstrijden en wist in 6 van de 7 wedstrijden er minimaal 2 te scoren. Ze wisten zelfs 2-1 te winnen van Dynamo Moskou. Een trend in de oefenwedstrijden van Ruzomberok was ook dat de wedstrijden garant stonden voor doelpunten. In 6/7 wedstrijden vielen er minimaal 3 goals.

  • Ruzomberok zag minimaal 3 doelpunten in 5/5 van de laatste wedstrijden.
  • Zilina zag minimaal 3 doelpunten in 6/6 van de laatste wedstrijden
  • Ruzomerberok zag beide teams scoren in 5/5 van de laatste wedstrijden
  • Zilina zag beide teams scoren in 7/8 van de laatste wedstrijden
  • Ruzomerberok wist in 5/7 van de laatste wedstrijden als eerst te scoren
  • Zilina kreeg in 7/7 van de laatste wedstrijden als eerst een doelpunt tegen

H2H

Beide teams troffen elkaar 20 keer eerder, 7 keer wist Ruzomberok te winnen, 2 keer werd het gelijk en 11 keer wist Zilina te winnen. De laatste 8 ontmoetingen kreeg Zilina minimaal 1 doelpunt tegen. De laatste 6/7 ontmoetingen vielen er minimaal 3 doelpunten en in de laatste 7/8 ontmoetingen wisten beide teams te scoren.

Voorspelling

Ik verwacht vandaag minimaal 3 doelpunten en beide teams weten te scoren. Het zal mij niks verbazen als Ruzomberok aan het langste eind trekt vandaag er ook minimaal 2 weet te scoren. Ik verwacht daarnaast ook dat Ruzomberok het eerste doelpunt scoort. Succes!

Nog geen account bij BetCity.nl? Registreer je HIER!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: