info@bet-experts.nl

UNIBET TERUG IN NEDERLAND!

UNIBET TERUG IN NEDERLAND!

Na acht maanden weg van de Nederlandse markt, is het moment daar en Unibet biedt binnenkort weer Nederlandse spelers aan! Vandaag, 8 juni 2022, heeft Kindred Group (het moederbedrijf van Unibet) een vergunning gekregen van de Kansspelautoriteit. Dit betekent dat Nederlandse fans van sportweddenschappen binnen enkele dagen gebruik kunnen maken van Unibet.nl en dat de geliefde aanbieder eindelijk legaal klanten in Nederland kan verwerven.

Unibet verwacht deze week al live te gaan!

Kindred Group heeft vandaag op hun eigen website een persbericht uitgebracht met een eerste reactie op het goede nieuws. De Kansspelautoriteit heeft zelf nog geen melding gemaakt van het verlenen van een vergunning aan Unibet, maar doet dat wellicht later op de dag. Wanneer Unibet.nl live gaat is niet bekend gemaakt, maar dat zal de komende dagen bekend worden gemaakt.

De eerste reactie van Kindred Group CEO Henrik Tjärnström was als volgt:

”Nederland is een grote en belangrijke Europese markt en we kijken uit naar het verkrijgen van een lokale vergunning. We pleiten al tien jaar voor lokale licentieregelingen en zijn verheugd dat we met onze nieuwe licentie in Nederland onze deelname aan de Nederlandse samenleving kunnen verdiepen en ontwikkelen en een positieve bijdrage kunnen leveren aan een eerlijke en duurzame kansspelmarkt. Als onderdeel van ons langetermijndoel zetten we ons in om Nederlandse klanten een veilige en leuke gokervaring te bieden. “

Anne-Jaap Snijders, de Nederlandse chief commercial officer van Kindred Group, gaf in het persbericht ook de eerste reactie:

“We zetten ons volledig in om Kindred’s rol als verantwoordelijke, betrouwbare en waardevolle leverancier op de Nederlandse markt te vestigen via ons Unibet-merk. Ons bedrijfsdoel is om een ​​positieve bijdrage te leveren aan de samenleving door een vertrouwde bron van entertainment te zijn. Gambling to change” is bij het hart van ons “Unibet Impact”-programma, dat zich richt op het promoten van een veiligere en meer verantwoorde online gokindustrie. We willen entertainment overbrengen op de Nederlandse samenleving, zodat iedereen het plezier en de opwinding van sport krijgt”

Samenwerking?

Wij zijn vooralsnog in contact met Unibet om een samenwerking aan te gaan! Jullie horen daar waarschijnlijk binnenkort meer over!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: