info@bet-experts.nl

Terugblik: De perfecte woensdag voor Bet Experts!

Terugblik: De perfecte woensdag voor Bet Experts!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Gisteren kende Bet Experts een ongekend goede dag. Alle voorspellingen waren juist. In de meeste gevallen zelfs op een zeer overtuigende manier. We blikken even kort terug op deze perfecte woensdag.

In Voorspellen met stokjes kozen we voor de bekerontmoeting tussen Cerezo Osaka en Kawasaki Frontale. We gingen voor minimaal twee doelpunten in totaal, waarvan één voor de thuisploeg.
Lang zag het ernaar uit dat het bij 0-1 bleef, totdat de Australische spits Adam Taggart de trekker overhaalde in de voorlaatste minuut: 1-1.

Om het in odd van de dag bij het juiste eind te hebben, waren we op zoek naar minimaal twee doelpunten van Al-Duhail. De formatie van de voormalig Argentijnse superspits Hernan Crespo, kwam al na een kwartier aan de leiding door een eigen doelpunt van Murad Naji Hussein. Na de gelijkmaker van Al-Wakra was het de Keniaan Michael Olunga die in de 48ste minuut de 2-1 op het bord bracht. Uiteindelijk verloor Al-Duhail het duel met 2-4, maar de buit was al lang en breed binnen voor Bet Experts.

Voor een dubbeltje op zijn kant gingen we voor de combi in Scandinavië. Bodo/Glimt won, zoals getipt, zeer overtuigend van Zalgiris Vilnius: 5-0.
Een totaal van minimaal drie doelpunten bij Fram Reykjavik tegen Stjarnan moest het dubbeltje completeren. Na zestien minuten stond het al 2-1 voor de gastheren. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in 2-2, maar ook hier was alles al in kannen en kruiken.

Kortom, de dag van gisteren kon eigenlijk niet beter. Hopelijk wordt deze donderdag net zo succesvol. Bet Experts heeft er alle vertrouwen in!

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: