info@bet-experts.nl

SINGLE TIP, de ene speelt voor promotie, de ander voor niets!

SINGLE TIP, de ene speelt voor promotie, de ander voor niets!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Forfar vs Stenhousemuir (zaterdag, 16:00 uur)

Forfar Athletic gaat zaterdag tegen Stenhousemuir proberen de tweede plaats in de Scottish League te consolideren.

De ploeg van Gary Irving heeft zich verzekerd van een plaats in de play-offs, maar ze staan ​​op gelijke hoogte met Annan voor de laatste ronde van het reguliere seizoen dit weekend.

Forfar zal hongerig zijn naar een tweede plaats, want dat zal hen een thuisvoordeel opleveren in de tweede ronde van de halve finales van de play-offs.

Ondertussen werden Stenhousemir’s hoop op play-offs de bodem ingeslagen door een 3-1 thuisnederlaag tegen Stranraer afgelopen zaterdag.

Het team van Angus heeft dit seizoen het op één na beste thuisrecord in de divisie. In hun 17 wedstrijden op Station Park dit seizoen zijn ze erin geslaagd om een ​​nederlaag in 14 daarvan te voorkomen en hebben ze maar liefst 10 overwinningen behaald.

Als gevolg van het verlies afgelopen zaterdag gaan de Warriors naar het noorden met een laag moreel, wat niet veel goeds voorspelt als je bedenkt dat het team van Stephen Swift dit seizoen tot nu toe slechts zeven schone lakens heeft weten te houden.

Gezien het feit dat Forfar met extra motivatie zal spelen, gecombineerd met het feit dat ze dit seizoen minstens twee doelpunten hebben gescoord in 12 van hun 17 thuiswedstrijden dit seizoen (71%).

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: