info@bet-experts.nl

ODD VAN DE OCHTEND, zekerheidje in Australië!

ODD VAN DE OCHTEND, zekerheidje in Australië!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

St. Albans Saints – Bentleigh Greens

Om 12:30 wordt er afgetrapt in het Churchill Reserve in Melbourne, Australië voor het duel tussen St. Albans Saints en Bentleigh Greens met een lokale temperatuur van 11 graden.

St. Albans zag meer dan 2.5 doelpunten in 8 van hun laatste 10 wedstrijden, Benleight Greens is ook niet vies van wat doelpunten, zij zagen meer dan 2.5 doelpunten in 7 van de laatste 8 wedstrijden.

St. Albans Saints bevindt zich momenteel op de 11de plek met 20 punten na 17 wedstrijden, ze wonnen 6 keer, speelde 2 keer gelijk en verloren er 9 met een doelsaldo van 16 voor en 30 tegen.

Bentleigh Greens bevindt zich op de 6de plek na 17 wedstrijden met 27 punten, zij wonnen 8 wedstrijden, speelde er 3 gelijk en verloren er 6 met een doelsaldo van 30 voor en 25 tegen.

St. Albans Saints presteert enorm slecht in eigen huis ze speelde 8 wedstrijden in eigen huis, wonnen er één, speelde er één gelijk en verloren er 6 met een doelsaldo van 5 voor en 18 tegen.

Bentleigh Greens presteert ook niet bepaald goed in hun uitwedstrijden, ze wonnen er slechts 2 van de 8 en speelde er één gelijk, de rest verloren ze. Een ding wat wel zeker is in de uitwedstrijden van Bentleigh Greens zijn doelpunten, ze scoorde in 8 wedstrijden er 16 en kregen er 19 tegen. Er vielen dus gemiddeld maar liefst 4.375 doelpunten in hun uit wedstrijden!!

De teams ontmoette elkaar al 7 keer eerder, 3 keer werd het gelijk, 4 keer won Bentleigh Greens, St. Albans Saints wist nog niet één keer te winnen.

Bentleigh Greens kwam twee keer eerder op bezoek in Melbourne, de laatste keer was vorig jaar juni toen won Bentleigh Greens met 3-1. De keer daarvoor werd het 2-2 gelijk. Beide wedstrijden eindigde dus in een doelpunten festijn, dit verwacht ik ook vanavond weer!

SAFEST ODD VAN DE OCHTEND
SAFE ODD VAN DE OCHTEND
RISKY ODD VAN DE OCHTEND
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: