info@bet-experts.nl

ODD VAN DE OCHTEND, hetzelfde recept als gister!

ODD VAN DE OCHTEND, hetzelfde recept als gister!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Shanghai Port – Shanghai Shenhua

Om 09:30 wordt er afgetrapt in het Shanghai Stadium in Shanghai, China voor het CFA Super League duel tussen Shanghai Port en Shanghai Shenhua.

Nummer 9 Shanghai Port neem het op tegen nummer 2 Shanghai Shenhua. Op het eerste gezicht lijkt dit een vrij aparte keuze voor de bet, echter verwacht ik een sterke wedstrijd van de thuisploeg.

Port won 3 van de laatste 4 wedstrijden en Shenhua is al 10 wedstrijden ongeslagen. De twee teams ontmoette elkaar 20 keer eerder, 12 keer won Port, 5 keer werd het gelijk en 3 keer won Shenhua.

23 dagen geleden kwamen de twee teams elkaar nog tegen, toen speelde Shenhua in eigen huis en wonnen zij de wedstrijd met 2-0, echter was Shanghai Port hier de betere ploeg en verdiende zij veel meer. Vandaag met hun thuis voordeel verwacht ik daarom dat zij niet weten te verliezen.

Shenhua kwam 11 keer eerder op bezoek bij Shanghai Port, 6 keer won Port, 4 keer werd het gelijk en Shenhua wist pas één keer te winnen. Shanghai Port wist in 10 van de 11 ontmoetingen minimaal één treffer te maken.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: