info@bet-experts.nl

ODD VAN DE OCHTEND, poging twee in Bangladesh!

ODD VAN DE OCHTEND, poging twee in Bangladesh!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Rahmatganj MFS – Bashundhara Kings

Om 12:00 wordt er afgetrapt in het Bangabandhu National Stadium in Dhaka, Bangladesh voor het duel tussen Rahmatganj en Bashundhara Kings.

Ranglijst

De thuisploeg Rahmatganj bevindt zich momenteel op de 10de plek met 10 punten na 15 wedstrijden, ze wisten slechts 2 keer te winnen, speelde 4 keer gelijk en verloren 9 keer met een doelsaldo van 18 voor en 31 tegen.

Bashundhara staat aan de andere kant van de ranglijst, een team wat niet te vergelijken is met de concurrentie in de Premier League in Bangladesh. Bashundhara staat op de eerste plek met 38 punten na 15 wedstrijden. Ze wisten 12 keer te winnen, speelde 2 keer gelijk en verloren slechts één keer.

Rahmatganj speelde dit seizoen 8 thuiswedstrijden, ze wisten er één te winnen, speelde er drie gelijk en verloren er vier, met een doelsaldo van 11 voor en maar liefst 17 tegen.

Bashundhara speelde 6 uitwedstrijden, won er 5 en speelde er één gelijk, met een doelsaldo van 11 voor en 5 tegen.

Streaks

Bashundhara zag meer dan 2.5 doelpunten in 5 van de laatste 6 wedstrijden en Rahmatganj zag beide teams scoren in 6 van de laatste 8 wedstrijden.

Rahmatganj won niet één van de laatste 5 wedstrijden en verloor er zelfs vier. Bashundhara is de laatste vijf wedstrijden ongeslagen en won er vier.

Head-2-Head

De teams ontmoette elkaar 8 keer eerder, het zal je niet verbazen, maar Bashundhara won 8 van de 8 ontmoetingen met Rahmatganj. De 7 van de laatste 7 ontmoetingen vielen er meer dan 2.5 doelpunten en in 5 van de laatste 7 ontmoetingen wisten beide teams te scoren.

Bashundhara kwam 4 keer eerder op bezoek in Dhaka, ze wonnen vier keer met uitslagen van 3-0, 2-1, 2-1 en 3-2. In alle vier de duels vielen meer dan 2.5 doelpunten en in 3 van de 4 ontmoetingen wisten beide teams te scoren.

SAFE ODD VAN DE OCHTEND

FUNBET
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: