info@bet-experts.nl

ODD VAN DE OCHTEND, met vandaag een duel in Bangladesh!

ODD VAN DE OCHTEND, met vandaag een duel in Bangladesh!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Mohammedan SC Dhaka – Abahani Limited Dhaka

Om 12:00 wordt er afgetrapt in het Comilla Stadium in Comilla, Bangladesh voor het duel tussen Mohammedan SC Dhaka en Abahani Limited Dhaka.

Ranglijst

Mohammedan bevindt zich momenteel op de 6de plek, 10 punten achter Abahani die 2de staan op de ranglijst. Mohammedan speelde 15 wedstrijden, won 5 keer, speelde 7 keer gelijk en verloor er 3 met een doelsaldo van 21 voor en 17 tegen.

Abahani bevindt zich op een tweede plek, zij wonnen maar liefst 9 van hun 15 wedstrijden, speelde er 5 gelijk en verloren er pas één, met een doelsaldo van 30 voor en 17 tegen vallen er gemiddeld meer dan 3 doelpunten in hun wedstrijden.

Streaks

Mohammedan zag meer dan 2.5 doelpunten in 4 van de laatste 5 wedstrijden, Abahani in 5 van de laatste 6 wedstrijden. Daarnaast zag Mohammedan BTTS in 5 van de laatste 5 wedstrijden en Abahani in 6 van de laatste 6 wedstrijden.

Head-2-Head

Abahani verloor slechts één van de laatste 7 wedstrijden en won er 4. Mohammedan verloor er ook maar één van de laatste 7 en won er drie.

Als we een kijkje nemen naar de onderlinge ontmoetingen zien we dat ze elkaar 8 keer eerder ontmoet hebben, 1 keer won Mohammedan, 2 keer werd het gelijk en 5 keer wist Abahani te winnen. Abahani kwam 2 keer eerder op bezoek bij Mohammedan, ze wisten nog niet één keer te winnen. Vorig jaar werd het 2-2 en in 2019 wist Mohammedan met 4-0 te winnen.

SAFE ODD VAN DE OCHTEND

RISKY ODD VAN DE OCHTEND
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: