info@bet-experts.nl

ODD VAN DE OCHTEND, duel in de Northern NSW Premier League!

ODD VAN DE OCHTEND, duel in de Northern NSW Premier League!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Adamstown Rosebud – Lambton Jaffas FC

Deze wedstrijd wordt gespeeld om 11:00 in het Adamstown Oval in Adamstown, Australië tussen Adamstown Rosebud en Lambton Jaffas. Het seizoen is nog jong, maar één ding is zeker en dat is dat de thuisploeg nog niet hun seizoen heeft. Na 9 wedstrijden, hebben zij er 9 verloren met 7 voor en maar liefst 32 tegen. Ze staan nu al 7 punten achter op de nummer één na laatst Lake Macquarie.

Lambton Jaffas zijn het seizoen wat beter gestart, zij hebben pas 5 wedstrijden gespeeld. Daarvan hebben zij er 3 gewonnen, 1 gelijk en 1 verloren. Met 7 voor en 5 tegen.

De teams ontmoette elkaar 14 keer eerder, maar liefst 13 keer wist Lambton Jaffas FC te winnen, 1 keer werd het gelijk en de thuisploeg uit Adamstown wist nog niet één keer te winnen. In 5 van de laatste 6 wedstrijden vielen er meer dan 2.5 doelpunten. In 8 van de 9 ontmoetingen was Lambton het eerste team dat scoorde. En een opvallende statistiek is dat in alle 14 ontmoetingen er een doelpunt in de eerste helft viel.

Lambton Jaffas is sinds 2014, de eerste keer dat ze elkaar ontmoette, 7 keer vaker op bezoek geweest in Adamstown. Zij wisten in alle 7 ontmoetingen met rust voor te staan.

Gezien de vorm en het doelsaldo dit seizoen van beide teams, vooral het doelsaldo van Adamstown die er al 32 tegen hebben gekregen in 9 wedstrijden verwacht ik vandaag weer een overwinning met rust van Lambton Jaffas.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: