info@bet-experts.nl

ODD VAN DE NACHT, ongelofelijke odd voor twee treffers in Paraguay!

ODD VAN DE NACHT, ongelofelijke odd voor twee treffers in Paraguay!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+)

Independiente FBS – Club Fernando De La Mora

Om 23:00 wordt er afgetrapt in het Estadio Ricardo Gregor in Asuncion, Paraguay in speelronde 14 van de Division Intermedia.

Ranglijst

Nummer 8 Independiente neemt het op tegen nummer 6 Club Fernando De La Mora met beide 21 punten beloofd het een spannend duel te worden.

Statistieken

De thuisploeg scoort gemiddeld 1.83 doelpunten in eigen huis en scoorde in 83% van de thuiswedstrijden minimaal één doelpunt. De uitploeg scoort gemiddeld 1.71 doelpunten in hun uitwedstrijden en scoort in 71% van hun uitwedstrijden minimaal één doelpunt.

Beide ploegen krijgen regelmatig een doelpunt tegen, in 83% van de thuiswedstrijden van Independiente krijgen ze minimaal één doelpunt tegen. De uitploeg krijgt in 86% van hun uitwedstrijden dit seizoen minimaal één doelpuntje tegen.

Independiente zag in dit seizoen in hun thuiswedstrijden allemaal minimaal twee doelpunten vallen, Club Fernando zag in 86% van hun uitwedstrijden minimaal twee doelpunten vallen. Dit maakt een gemiddelde van 93%!

Head-2-Head

De ploegen ontmoette elkaar 10 keer eerder, 4 keer won Independiente, 1 keer werd het gelijk en 5 keer won Club Fernando De La Mora. In 8 van de 10 ontmoetingen vielen er minimaal twee doelpunten.

Fernando kwam 6 keer eerder op bezoek bij Independiente, alle 6 deze ontmoetingen eindigde in meer dan 1.5 doelpunten.

Odd van de nacht

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: