info@bet-experts.nl

ODD VAN DE NACHT, MLS betje op de woensdag nacht!

ODD VAN DE NACHT, MLS betje op de woensdag nacht!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Seattle Sounders – Vancouver Whitecaps

Om 04:30 wordt er afgetrapt in het Lumen Field in Seattle, Amerika voor het MLS duel tussen de Seattle Sounders en de Vancouver Whitecaps.

De teams stonden al 32 keer eerder tegenover elkaar, 16 keer won Seattle, 9 keer werd het gelijk en 7 keer won Vancouver.

Vancouver presteert dit seizoen erg slecht in de uitwedstrijden, ze wisten maar 1 keer te winnen in de 7 uitwedstrijden en verloren 6 keer. Ze hebben een doelsaldo van 5 voor en maar liefst 16 tegen.

Seattle won 3 van hun laatste 5 thuiswedstrijden en haalt dit seizoen gemiddeld 1.80 punten in hun thuis wedstrijden, niet heel goed, maar zeker niet slecht. Zoals je kan zien aan de rechter kant verloor Vancouver 4 van hun laatste 5 uitwedstrijden en halen zij dit seizoen gemiddeld slechts 0.43 punten in uitwedstrijden.

De laatste 8 keer dat Vancouver op bezoek kwam wist Seattle er minimaal 2 te scoren in 7 van die ontmoetingen. Gemiddeld scoort Seattle er in thuis wedstrijden dit seizoen 1.6 waar Vancouver er gemiddeld 2.29 tegen krijgt. Vancouver kreeg dit seizoen in 89% van hun uitwedstrijden minimaal twee doelpunten om de oren.

Deze zou je eventueel kunnen gebruiken in een combinatie bet als je je odd wilt verhogen.
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: