info@bet-experts.nl

ODD VAN DE NACHT, met wederom een mooi duel in de MLS!

ODD VAN DE NACHT, met wederom een mooi duel in de MLS!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

New England Revolution – Orlando City SC

Om 01:30 wordt er afgetraptin het Gillette Stadium in Foxborough in Amerika voor het MLS duel tussen New England Revolution en Orlando City SC.

Beide teams houden van doelpunten, New England zag meer dan 2.5 doelpunten in 5 van de laatste 7 wedstrijden. Orlando zag dit in 7 van de laatste 9 wedstrijden.

Ook beide teams scoren valt regelmatig bij beide teams, New England zag beide teams scoren in 6 van de laatste 7 wedstrijden en Orlando in 5 van de laatste 7.

Head-2-Head

De teams ontmoette elkaar 15 keer eerder, 6 keer wist New England te winnen, 6 keer werd het gelijk en 3 keer wist Orlando te winnen. In 14 van de 15 ontmoetingen vielen er meer dan 2.5 doelpunten, in 11 van de 15 maar liefst meer dan 3.5 doelpunten. Beide teams wisten te scoren in 12 van de 15 ontmoetingen en New England wist in 15 van de 15 ontmoetingen minimaal één doelpunt te maken.

In eigen huis

Orlando City SC kwam 6 keer eerder op bezoek in het Gillette Stadium, 5 keer wist New England te winnen en één keer werd het gelijk. Orlando wist nog niet één keer te winnen op bezoek bij New England. 6 van de 6 ontmoetingen wist New England er meer dan 1.5 te scoren en in 5 van de 6 ontmoetingen vielen er meer dan 2.5 doelpunten.

SAFEST OPTIE
SAFE OPTIE
SAFE OPTIE
Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: