info@bet-experts.nl

ODD VAN DE MIDDAG, een doelpunt aan beide kanten verwacht in Australië!

ODD VAN DE MIDDAG, een doelpunt aan beide kanten verwacht in Australië!

Nog geen account bij BetCity? Klik dan op deze link en claim je €50 FREE BET! (18+ speel bewust)

Green Gully Cavaliers – Port Melbourne Sharks

Om 12:00 wordt er afgetrapt in het Green Gully Reserve in Keilor Downs in Australië tussen Green Gully Cavaliers en Port Melbourne Sharks.

Green Gully bevindt zich in een goede vorm, ze wonnen 8 van de laatste 10 wedstrijden en verloren er maar één, ze staan momenteel 3de na 15 wedstrijden hebben zij 9 wedstrijden gewonnen, 1 gelijk en 5 verloren met een doelsaldo van 24 voor en 15 tegen.

Port Melbourne Sharks staan 4de met hetzelfde aantal punten, zij wonnen 8 wedstrijden, speelde er 4 gelijk en verloren er 3, met een doelsaldo van 20 voor en 14 tegen.

De teams ontmoette elkaar 14 keer eerder, 4 keer wist Green Gully te winnen, 4 keer werd het gelijk en 6 keer wist Port Melbourne te winnen.

Port Melbourne kwam al 7 keer eerder op bezoek in het Green Gully Reserve. Een aantal opvallende feitjes is dat ze niet één keer verloren! Ze wisten in 5 van de 7 ontmoetingen meer dan 1.5 doelpunten te scoren, wonnen 3 keer en speelde 4 keer gelijk. Beide teams scoren viel in 6 van de 7 gevallen en Port Melbourne (vandaag de underdog) wist in alle 7 ontmoetingen te scoren.

Ik verwacht wederom een spannend duel in Keilor Downs waar beide teams zullen strijden om de punten, ik verwacht dan ook wederom een doelpunt aan beide kanten.

Telegram
WhatsApp
Facebook
Twitter

Recente artikelen: